Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 728 Публикации в 5 371 Теми- от 4 957 Потребители - Последен потребител: simeon4o
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Лично мнение относно новите технологии  (Прочетена 1445 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dragonn
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 261

« Отговор #15 -: април 15, 2010, 14:07:37 »

Да си пиша нещо в темата, защото не знам колко и е срока на давност без да пише някой в нея, и да не вземе да се заключи автоматично.

Та искам да дам моето мнение относно тази снимка от една друга тема в този форум.

Това за мен е летящ обект на принципа на кондензатора(като му гледам двойният корпус), най вероятно направен в час по трудово в някоя военна база.

Какво според мен е "принципа на кондензатора"? Ако между пластините на кондензатора има финни капки вода (вместо диелектрик), то те в зависимост от коя пластина ще подадем напрежение започват да се движат нагоре или надолу (между двете платини).
Живачните пари са по-изгодни от водните на този принцип, защото живака се изпарява при 2-3 градуса и са тежки пари, а не при 100 градуса както е водата. Ако теглото на живачните пари е по голямо от теглото на целият кораб то ще се получи един живачен балон на този принцип. Който с лекота ще изплува над атмосферата, като коркова тапа във вода.  Smiley

Активен
dragonn
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 261

« Отговор #16 -: април 18, 2010, 17:46:59 »

Искам да споделя моето мнение за лекуване.

Има доста теми из интернета, че телефоните са вредни за здравето при по-често използване, защото чрез микровълните си Те разрушават ДНК-то на клетката.
Здравият организъм си възстановява изгубеното ДНК на клетките (така е заложено), но при много слаби хора ДНК-то може да мутира и да се превърне в туморна клетка.
Много пъти съм си мислил, че ако микровълните на телефоните могат да унищожат ДНК-то на такава сложна клетка, каквато е човешката и да я превърнат едва ли не в  "клетка зомби", (клетка без информация, която не знае какво и е предназначението (между другото такива са и стволовите клетки))...то би трябва микровълните в много по слаби дози да могат да унищожават и по-просто ДНК, каквото е при вирусите и бактериите, без да влияят на човешкото ДНК
Мисълта ми е, че ако тялото на болен човек бъде облъчвано краткотрайно като терапия с микровълни (тука вече трябва да се направят изследвания), вирусите и бактериите, които причиняват болестта ще си загубят ДНК-то, от което следва, че болестта е победена. Естествено по този начин би могло да се спира и премахва тумурно образование, като просто му се изтрива ДНК-то.

Искам да споделя и нещо лично. Преди страдах много от появяването на херпеси през 2 месеца, но се наложи да работя като стругар 4 години в един цех където се правеха постоянни магнитни дискове. Не знам дали е било от магнитното поле от което бях облъчван ежедневно, но вече 2 год. не съм виждал херпес. Също магнитното поле на постоянният магнит без проблем топи сняг и лед. И ако се слага в асфалта, с които правят пътищата малка доза ситен прах от магнити, няма да имаме заснежени или заледени пътища. Smiley

П.П.
Знам, че нещата за които говоря в цялата тема (не само в този пост), могат да изглеждат детски и наивни, но в природата простите неща са най-верни. Аз съм избрал най-простия път за търсене на решението. Не приемайте че това което пиша е вярно, просто искам да ви провокирам да мислите. Wink

С уважение dragonn!   

Активен
%00
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 110

« Отговор #17 -: май 18, 2010, 21:58:29 »

Абсолютно си прав за простите неща, глупостта и скудоумието на цивилизацията и нейното техно-развитие в момента е именно жертва на усложняването!
Това с балона ме разби !
Активен

Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииTехнологииТема: Лично мнение относно новите технологии

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Новите технологии все повече зомбират
Контрол над Съзнанието
Alien 11 2425 Последна<br />публикация януари 15, 2009, 20:34:23
от Sirius
9/11 - точно и ясно! « 1 2 ... 20 21 »
Геополитика /Политически Конспирации и Нов Световен Ред
fisk 310 39016 Последна<br />публикация октомври 23, 2011, 17:51:34
от L.J