Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 703 Публикации в 5 371 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Психотронни оръжия  (Прочетена 55240 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Gil-Galadh
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 002

V to the A to the D-E-R

« Отговор #30 -: декември 09, 2005, 10:22:50 »

Преминаване.Първо ще е тоя ета на трансформация,после-4-5 Д-все пак няма да стане изведнъж,нали?
Активен

-Какво е дзен?
-Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.com
chigot.blogspot.com
Mirotvorec
Global Moderator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 711

Азъ, от Народа на Еднорога

« Отговор #31 -: декември 09, 2005, 10:59:31 »

О, така е.
Всъщност, за мен изводът от този филм е, че един трансформиран човек е отлично психотронно оръжие. Друг е въпросът за какво и как ще се използва.
Активен

Не мисли като човек!-Крион
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #32 -: април 19, 2006, 23:27:49 »

« Последна редакция: април 20, 2006, 03:21:45 от Horus » Активен

H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #33 -: април 19, 2006, 23:38:24 »

Посланието ми е ясно, то е едно и също всеки път Smiley
Активен

Joro Velev
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 539

Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer

« Отговор #34 -: април 19, 2006, 23:51:04 »

Някой ми е прочел мисълта...по-добре от мен самия.
Активен

И С Т И Н А Т А
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #35 -: април 20, 2006, 00:43:49 »

Исках да стигнем заедно до това, но хайде, че не се сдържам.
Темата беше пусната като провокация (то кое в този форум не е Tongue), защото в момента психотронните установки работят на max. Особено с всичките mind control предавания напоследък, като BB и т.н...
Работата е там, че в момента, този който върти копчето, много добре знае за какво става въпрос, тъй като всичко това толкова е промило мозъците на хората, че те направо се израждат. Отвратително низкото и пошлото е взело връх - и ВНИМАНИЕ (защото тук е ролята на психотронните оръжия) - то се представя като правилният ценностен конструкт!!! Тук на преден план излиза нещо, което в момента измества цялата окултна практика и потенциал. Нарича се Наука за Образността. Който владее Науката за Образността - владее всичко. Лошото е в момента, че тези които я владеят го правят изкуствено, а човека е доволно сляп и кълве като риба на бастун.

Пример:

Стъпка № 1 на кукловодите: Пуска се Биг Брадър. На човека (който в момента е полу-скот, полу-човек - несъзнателно борещ се за последната част от Божията искра, която му е останала) му се дава абнормно количество фалш, абсурдност, пошлост, секс, разврат и низши вибрации.

Стъпка № 2 на кукловодите: Всичко е по план. Матричният модел на поведение е зададен. Тук е именно борбата за личностното и индивидуалният избор. За да се премахне второто се пуска психотронното оръжие, което (ВНИМАНИЕ!!!) създава образа на мързеливият глупак - полу-човек, който няма никакви ценности; чийто речник се съдържа в 200-300 думи, които разбира се са му достатъчни, за да може да си купи водка от магазина; който е абсолютен безделник е толкова потънал в собственият си мързел и деградация, че се е превърнал в еталон за простотията, която е способна да те прави известен и богат (единствено материално) в света на Матрицата, само и само ако паднеш до нивото на плужек, с който кукловодите могат да правят каквото си пожелаят съобразно техните цели (трябва да се отбележи, че тук психотронното оръжие има второстепенна роля - да подсили образа, който вече е в потенция, и който хората с удоволствие биха възприели - ЧОВЕКЪТ Е РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР!!!)

Стъпка № 3 на кукловодите: Рубиконът. Образът на модела за подражание е пуснат в низшия астрал, в който всеки един броди поради липсата на елементарна духовна тъкан. Той се проектира под формата на изкуствено създаден егрегор, който се проектира в 3 D. Резултатът е налице - или възприемаш низко-егрегориалният образ излъчен от психотронното оръжие и ставаш поредният ЕДНАКЪВ на улицата с кепе, ботуши и торба с клишета и тъпи лафове (това, което се изисква от теб - справка на промитият мозък - Оруел - 1984), или въобще не пускаш BB и си отритнат от стадото. Ако си второто ти си герой! Но не съвсем друже - Матрицата има примка и за такива като теб Cool Примката работи в зависимост степента на твоето лично его или да го наречем - себеотстояване. Зависи от личностният ти ценностен потенциал и типът образ, на който си решил да подражаваш в социума. Ако си слаб и ти пука от чуждото мнение изкуствено-паразитният психо-енергиен егрегор ще пробие кармичният ти такъв - и повярвай ми - кармичната ти насоченост коренно ще се промени, ако бързо не се появи възходящ енергиен Образ.

И така - с 3 прости хода, които не струват на манипулаторите нищо (освен пари, но те си понаимват...), те промиват мозъците на населението, като контролират образа така, че Митьо Пищова например да придобие в общонационалното съзнание - нечувано, но - един благ образ. Така парадоксално или не - той става модел за подражание. И чрез простата наука за образността, Те взимат в плен всяка втора млада душа, която иска да има идентичен начин на живот. Тя вижда, че може и без духовност, без труд - всички стават гангстери, непрокопсаници, мафиоти - но имат това, което искат - кебапчета на масата и 3 мацки в скута + задължителния Ролекс, ланец и гараж, пълен с BMW-та.

Мисълта е следната. Приказките за 144 000 не е случайна. В случаят не цифрата е важна. Колкото повече - толкова по-добре. Колко повече ставаме НИЕ, толкова по-силен образ създаваме. Колкото повече се обаждаме - толкова пукнатини в егрегориалният слой ще създадем - 1 човек ЩЕ ВИДИ!!! Той ще каже на друг!!! Другият ще задърпа локомотив! Лавината се заформя. Ако овладеем Науката за Образността (която е и най-старата в света) - ще можем да постигнем света, за който мечтаем! Не е нужно да казвам, че сърцата ни трябва да са чисти, за да се натоварим с това дело. Какъв образ да създадем ли?
Мисля че всеки един от вас знае - ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, СЪТРУДНИЧЕСТВО, ВЗАИМОПОМОЩ, ВЯРА, БОГ.

За "Науката за Образността" - тук (aka - Тайната Наука) - вникнете!

Поздрави!

Н.
« Последна редакция: април 20, 2006, 01:23:24 от Horus » Активен

Joro Velev
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #36 -: април 20, 2006, 01:25:01 »

Евала, казано на английски... Wink
Точно за тази лавина работя от .... време.
Не се е случвало от първия път да бъда разбран. Точно обратното, винаги критика "Неможеш оправи света. колко по способни преди тебе са опитвали, и нищо. Гледай си пашалъка и толкоз..."
А другите, "мисли и действай за себе си и роднините. Другите ги остави да се оправят както знаят. Пълно е с простаци, глупаци и наивници. Не им наливай мозък. Този е "еди какъв си, онзи пък е еди що си...." и .т.н.
Започнах да се оттеглям от контакти с подобни хора, невиждащи или неискащи да се повдигнат и събудят... готови да изработят всеки, само да имат лична полза (КелеПир му викат - Келяв Пир казвам аз).

Да видим, колко ще се хванат на хорото сега?
Активен

И С Т И Н А Т А
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”
llara
Гост
« Отговор #37 -: април 20, 2006, 08:24:52 »

За "Науката за Образността" - тук (aka - Тайната Наука) - вникнете!
Н.
да, това е истината... Angry
няма оправия. за това и не гласувам, защото всичко е добре напудрена PR кампания - всичко е фалшиво и предрешено от самото начало. благодарна съм на баща ми, че ме научи да съм здравомислещ човек - реалист, а не овца, водена на където пастира /по/каже.
единственото към което се стремя /въпреки професията си - "...А този образ го формират хора, които за професия са си избрали творенето на образи. ..."/ е да дам на детето си онази проникновена мисъл, която ще му отвори очите за света и образите в него.
човек не може да победи образите, но това не означава, че не трябва да се "бори" срещу тях. и тук е мястото да отбележа, че всяка спечелена битка е крачка напред по трънливия път към възтържествуването на "красивите и неопорочени" - нашите си души ...
Активен
Joro Velev
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #38 -: април 20, 2006, 23:18:46 »

... човек не може да победи образите, ...
МОЖЕ
Активен

И С Т И Н А Т А
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« Отговор #39 -: април 21, 2006, 16:54:27 »

Материала е фундаментален! Бих искал да чуя и други подобни примери за действия с реални случки от живота.
Активен

firma
Гост
« Отговор #40 -: април 21, 2006, 17:18:42 »

Дай на народа хляб и зрелище.
Сега вече е модерно да си като АЗИС.
Настъпи според мен време,когато всеки трябва да се позамисли кой е,от къде е,какво прави на земята.
Може би е по-добре да помислим за начини на защита.
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #41 -: април 21, 2006, 20:33:57 »

Ами основният материал + моят коментар и теория отдолу синкретизираха, т.е. препокриха се и аз останах доволен от свършеното от изцяло лични наблюдения и проучвания.
Случките са реални и всеки един от вас може да ги наблюдава и да допълва темата. Образите и изкуственото им създаване и сляпо следване са навсякъде около нас. Наблюдавайте те ги в зародиш и развитие, предпазвайте се от тях и най-важното - показвайте механизма на останалите!!!
Активен

asdfghjkl
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 830

Невъзможно е нищо

« Отговор #42 -: април 25, 2006, 01:40:20 »

Така е, отвсякъде ни работят. Вчера например останах неприятно изненадан. Едно лапе (6-7 годишно), съсед на дядо направо не можах да го позная. Бях го виждал за последно средата на миналата година. Сега тотално е обсебено от кеча. Държи се неконтролируемо, дивее, но в лошия смисъл. Псува, обижда, изживява се като кеч звезда и се бие с по-малкия си брат за всяко нещо. Не можах да го позная, например като види някой човек и почва да го нарежда за недостатъците му. Оня бил с големи уши, другата приличала на проскубан пудел и т.н. Абе ясна ви е картинката. Точно американски тип хлапе. И най-лошото е, че родителите му не намират нищо лошо в поведението му. Sad
Активен

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET GO! No fear. No distraction. Truly slide...(Fight Club) 

=>>> http://tinyurl.com/nt9w5t
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #43 -: април 25, 2006, 01:43:55 »

Мда - пак да си го кажем - най-големи сили се хвърлят за обработка на децата. Нали те ще са бъдещите им "гой" Angry :'(
Активен

llara
Гост
« Отговор #44 -: април 25, 2006, 16:37:22 »

Да ...
"...
с живота под вежди се гледаме строго
и боря с него доколкото мога"
Обаче на мойта съседка въобще не й пука кой и с каква цел манипулира нея и семейството й...
Първо дойде на кафе да ми се "похвали" как си поръчала на "безплатен" телефон да и доставят "безплатно" списание с книга и то без да плаща. Естествено и книгата е за промиване на детски мозъци. После госпожата /интелегентна е видимо, но само видимо/ ми заявява, че повече такива рекламни кампании трябва да има.
Обясних на женицата, че безплатен обяд няма и й разказах с каква цел го правят, за да не се връзва друг път. Посъветвах я дори да не дава на дъщеря си книгата, но тя като че не иска да ме чуе и продължава:
- Какво от това, нали е безплатно?!
Казвам й: "Жено ама ти шега си правиш. Не се поддавай"- а тя си тръгна и затръшна вратата.
Е това е личен принос за подпомагането на психотронното въздействие. Бих казала безхаберие.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Психотронни оръжия

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Призрачната къща край Айтоския проход « 1 2 »
Паранормални Явления
Peacekeeper 21 4446 Последна<br />публикация януари 15, 2012, 20:49:30
от letqshtata
Професор се поболя от незнайно лъчение « 1 2 »
Здравни конспирации
Out Of Time 17 2715 Последна<br />публикация август 30, 2011, 11:26:26
от sidewinder