Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 705 Публикации в 5 372 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 ... 30 31 32 [33] 34 35 36 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си имплантирали чип?  (Прочетена 49556 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ARRI
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 406

« Отговор #480 -: май 31, 2010, 16:02:27 »

cassio , я ни кажи как да откажем чипа . Аз също съм го мислил . И единственото , което измислих е да подкупя някой лекар , който да ми издаде ''свидетелство''  за пред съответните власти , че организмът ми не приема чуждо тяло . Ама явно твойта идея е по-добра , щом ще ги накараш да се страхуват от теб.Сподели.
Активен

Слънчевата светлина мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.
Blue|_Star
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 637

« Отговор #481 -: май 31, 2010, 16:43:50 »

cassion,освен да хакнеш чипа.  Grin
Инак в Америка в някои щати,ако човек не си имунизира детето-може да го вкарат в затвора.Дали и с чиповете няма да измислят нещо подобно,и да ни задължат да си ги сложим?!Е*ати и свободата.Е*ати и демокрацията.  mad bad
Активен

“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състояние да възприемат даже ако бъдат запознати с нея."...
ARRI
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #482 -: май 31, 2010, 16:47:34 »

Blue|_Star , трябваше думите свобода и демокрация , да ги сложиш в кавички  Wink
Активен

Слънчевата светлина мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.
cassio
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

« Отговор #483 -: юни 01, 2010, 10:27:24 »

cassion,освен да хакнеш чипа.  Grin
..........

Не е ли невероятно, как идеите САМИ "изплуват" на повърхността.  Smiley

Като примера и опита с яйцето в шише, как да го извадиш цяло? Като напълниш шишето с вода.  Smiley
Активен
nikoko
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 207

Castigo corpus meum

« Отговор #484 -: юни 01, 2010, 12:03:30 »

Цитат
Ако телефоните са толкова вредни, защо толкова хора ги ползват? И няма никъде данни, чрез които да се предотврати това макар и минимално облъчване на хората.

Разбира се , че са вредни.И данни има. Обаче толкова сме зомбирани,че не ги търсим данните.Разбираш ли?Повечето хора вярват на БТВ и НТВ.Те не търсят истината .
В нещно време не може да си бес телефон. Да го вземеш с теб когато излизаш е  станало задалжение. Имам съученици на, които им се подиграват, че нямат т-фон. Много жалко.
Всъщност като се замисли човек това е поредния начин да ни следят. Кога говорим, каде се намираме(GPS), с кого говорим. Така могат да ни контролират.
Но няма начин човечеството да се справи с тел. Големи касметлии са абуригените Grin
Активен

Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец - да, той не е само част от творението, но е и част от Твор
Tangrata_
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 101

« Отговор #485 -: юни 02, 2010, 03:05:53 »

Първите кредитни карти излизат 1950та. Подменят се с пластмасови около 10 години по-късно.
Вече 50 години съществуват кредитните карти, горе долу във вида в който днес ги ползваме, и все още не са задължителни и никой никого не е задължил непременно да ползва такава.
А вие за какво задължаване говорите за тези чипове!?

Отделно от това картата е само инструмент, с който се достъпва вашата банкова сметка.
Като работиш в някое предприятие, те НЕ те задължават да ползваш дебитна карта, а те задължават да ползваш БАНКОВА СМЕТКА. Разликата е гигантска.

Изобщо мисля, че прекалявате с тая олелия с чипирането. Никой не е тръгнал никого да чипира.

Стара статия , но върши работа .

http://www.ivanstamenov.com/2009/11/663/
Направих си труд и прочетох цялата статия, но нито пише дали и кога ще се въвежда задължително тоя чип, нито пише каква е конкретно вредата от него.
Активен

Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum

Българите в Канада: www.bgcanada.com

Зук-Кизомба (вертикалното изкуство):
Oliver & Vali
www.youtube.com/watch?v=EQpKruGrMfA

www.youtube.com/watch?v=M6Kp1DQChEw
Митко
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

« Отговор #486 -: юни 02, 2010, 05:44:38 »

Цитат
Големи касметлии са абуригените Grin

biggrin
« Последна редакция: юни 02, 2010, 05:45:55 от Митко » Активен

Нациите и хората започват да действат разумно едва след като са изчерпали всички други възможности.

ARRI
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #487 -: юни 02, 2010, 07:52:10 »

Първите кредитни карти излизат 1950та. Подменят се с пластмасови около 10 години по-късно.
Вече 50 години съществуват кредитните карти, горе долу във вида в който днес ги ползваме, и все още не са задължителни и никой никого не е задължил непременно да ползва такава.
А вие за какво задължаване говорите за тези чипове!?

Отделно от това картата е само инструмент, с който се достъпва вашата банкова сметка.
Като работиш в някое предприятие, те НЕ те задължават да ползваш дебитна карта, а те задължават да ползваш БАНКОВА СМЕТКА. Разликата е гигантска.

Изобщо мисля, че прекалявате с тая олелия с чипирането. Никой не е тръгнал никого да чипира.

Стара статия , но върши работа .

http://www.ivanstamenov.com/2009/11/663/
Направих си труд и прочетох цялата статия, но нито пише дали и кога ще се въвежда задължително тоя чип, нито пише каква е конкретно вредата от него.

Ми то никой не знае , кога ще го въведът . А вредата е , че на кучета , които са им имплантирали чипове , на по-късен етап заболяват от рак .

http://www.ivanstamenov.com/2010/03/1048/
« Последна редакция: юни 02, 2010, 08:10:23 от ARRI » Активен

baphaa
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 47

« Отговор #488 -: юни 08, 2010, 11:22:51 »

Аз отговорих с не на анкетата.

Но май вече са ме имплантирали без да ме питат. На 3 пъти вече ми се случва да получавам нещо като слаби електрошокове в мозъка точно докато се унасям преди да заспя. На някой друг да му се случва подобно нещо? Винаги става когато си мисля за нещо възвишено и необикновено, и все едно някой ме спира, или просто рестартира, или поне така го усещам. Не че си забравям мисълта, просто без да искам спира да ме интересува. Има нещо гнило в това...
Активен

По делата ще ги познаете.
₪ Eon ₪
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 694

Sealers, not healers

« Отговор #489 -: юни 08, 2010, 15:30:14 »

Ами върви се прегледай.
Активен

nikoko
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Castigo corpus meum

« Отговор #490 -: юни 08, 2010, 18:05:21 »

Ами върви се прегледай.
lol lol lol
И как мислиш са ти ги инплантирали?
Активен

Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец - да, той не е само част от творението, но е и част от Твор
ARRI
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #491 -: юни 08, 2010, 18:29:36 »

nikoko , ми той човекът , може би има друго напредвид . Не е казано , че под чип , трябва да си представяме точно чип . Ако го приемем , като по-абстрактно понятие , може да се разбира , че е ''програмиран'' . А всички знаем , че има доста техники  НЛП .....т.нт. Разираш ли  Wink?
Активен

nikoko
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Castigo corpus meum

« Отговор #492 -: юни 08, 2010, 18:33:49 »

Напълно е възможно. Но в момента става въпрос за чиповете, а не някакви други технологии. Wink
Активен

fishbone
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 056

« Отговор #493 -: юни 08, 2010, 18:49:26 »

Аз немога да разбера, какво значи "За нищо на света" от анкетата?
« Последна редакция: юни 08, 2010, 18:51:01 от fishbone » Активен
nikoko
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Castigo corpus meum

« Отговор #494 -: юни 08, 2010, 18:54:15 »

Аз немога да разбера, какво значи "За нищо на света" от анкетата?
Означава, че си категоричен в мнението си. Тоест дори и да е задължително.
Аз лично така си го обяснявам.
« Последна редакция: юни 08, 2010, 19:15:04 от Black Adder » Активен

Страници: 1 ... 30 31 32 [33] 34 35 36 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Бихте ли си имплантирали чип?

Отиди на: