Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 724 Публикации в 5 371 Теми- от 4 957 Потребители - Последен потребител: simeon4o
Страници: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си имплантирали чип?  (Прочетена 49566 пъти)
0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Polymorpher
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 214

« Отговор #330 -: януари 23, 2010, 16:28:25 »

Малко обидно звучи за българите.
А ти към тази група ли си или извън нея?
Ако си извън нея, въобще ли не свириш  blush  Grin
А може да си Supermen?
Като гледам гърците не свирят така, а за себе си.

Хаххаха. Голия ми гъз е народен.
Не мисля че тия хора се занимават да злорадстват ЛИЧНО. Имат си хора.
Живота ми е окаян защото не играя по свирки почти.
От това поне разбрах че изключително малко хора знаят цената на свободата а много малко от тези малко биха я платили дори да можеха.
Не съм супер мен а съм просто уверен. До сега които не е разбрал това е основното предимство на хората които се опитват да ни закопаят. - Просто се забавлявам от реакциите на хората когато спреш да споделяш любимата им апатия и психология на жертвата.

Гърците вече са потънали в потресаващ дълг така че не се знае какво ще стане с тях. Или ще ги заробят или ще им срутят цивилизацията и ще ги оставят на селскостопански начала и без никаква организация. И те са мързеливи но в пъти по-малко от сегашния ни народ Български. Не са стигнали до там да се опитват всичките да се заврат в столицата. И не ми сочете политиците заради миналото изречение.
Активен

The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strangle little kittens.
But then again, arguing with an idiot means he is probably doing the same.
Blue|_Star
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 637

« Отговор #331 -: януари 23, 2010, 18:10:14 »

Хората нямат нужда от свобода.Когато един индивид или нация имат потребност от нещо-НАМИРАТ НАЧИН И ПРИЧИНА!!!А,когато нямат потребност от това нещо,което в случая е свободата,човек/хората,намират ОПРАВДАНИЯ!!!(Че животът им е скапан,окаян,че някой ги е чипосал...Че имат куп проблеми и бла-бла,това човек сам си го прави...)И понеже стана дума за гърците,нека не забравяме какво е търсил Диоген преди доста години посред бял ден по улиците на Атина с фенер в ръка.  Wink "Робът се стреми към свобода,а свободният към съвършенство."Но колко хора реално са готови да се осъвършенстват и поемат отговорност?!Разликата между хора и човеци винаги я е имало,има я и ще я има-факт!
« Последна редакция: януари 26, 2010, 07:11:21 от Mirotvorec » Активен

“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състояние да възприемат даже ако бъдат запознати с нея."...
Polymorpher
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 214

« Отговор #332 -: януари 23, 2010, 21:38:33 »

....

Това също ...
Активен

The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strangle little kittens.
But then again, arguing with an idiot means he is probably doing the same.
marhs
marh-s
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 410

« Отговор #333 -: януари 24, 2010, 13:01:33 »

Гърците, каквото и да стане, ще са по-добре от нас.Защо ли? Защото никой не го признава открито, като наша слабост, но- Гърците се борят заедно, а ние все още поотделно. До болка е ясно кой ще постигне повече.
Гърците няма да станат по-зле, защото имат стабилни : исторически туризъм, търговски и пътнически морски флот, корабостоителна и кораборемонтна промишленост, действащи земеделие, животнозъдство и т.н.

Активен
Magnolia
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 256

« Отговор #334 -: януари 24, 2010, 15:51:15 »

Гърците, каквото и да стане, ще са по-добре от нас.Защо ли? Защото никой не го признава открито, като наша слабост, но- Гърците се борят заедно, а ние все още поотделно. До болка е ясно кой ще постигне повече.

marhs , стига с тези обобщения. Вече за втори път го чета на тази страница. Промяната почва от самия човек. А ти обединяваш ли се с другите? Бориш ли се за каузи и забравяш ли егото в името на  всеобщото благо? Ако не, тогава няма смисъл от тези кухи клишета. Пишейки го за втори път, само го утвърждаваш повече, нищо повече.
Активен

ОБИЧАМ ТЕ!
СЪЖАЛЯВАМ!МОЛЯ ТЕ, ПРОСТИ МИ!
БЛАГОДАРЯ!
marhs
marh-s
Експерт
Неактивен Неактивен

« Отговор #335 -: януари 25, 2010, 00:38:16 »

Magi, повторението не е съзнателно.Не съм искал да засегна никого.Просто ме е яд, че ние си говорим ли говорим, гърците, и то обикновени фермери си действат.А и държавата им е зад тях.
Ами животът е такъв, че и в работата си често се боря за неща, обяснявам на хора и им им насочвам действията.Няма значение за какво. Но всеобщата констатация, че хората тук ги е страх, или не им се занимава, чакайки някой друг да мисли за тях.
Идеалните търпеливци може би. Smiley
« Последна редакция: януари 26, 2010, 07:12:30 от Mirotvorec » Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #336 -: януари 25, 2010, 00:40:37 »

marhs, ти как действаш? Smiley Досега бил ли си на протест и опитвал ли си да организираш такъв? Smiley
Активен

marhs
marh-s
Експерт
Неактивен Неактивен

« Отговор #337 -: януари 25, 2010, 23:36:34 »

Да, за търсене на законни икономически и административни права, но не в София.Със всички законни средства и писма до инстанции.С хора, които са засегнати. Smiley
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #338 -: януари 26, 2010, 00:34:07 »

Интересно как очакваш да промениш нещо в системата с механизми създадени от самата система, които са също толкова умишлено ръждясали и покварени, колкото майка им. Тези "писма от граждани" съществуват само, защото все още фашизма не е на баш публичната сцена, а е все още прикрит. Също така същестуват като отдушник на обикновения гражданин, за да не полудее ментално. Защото ако полудее ментално не е полезен на кравефермата.
Активен

nikoko
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 207

Castigo corpus meum

« Отговор #339 -: януари 26, 2010, 00:55:18 »

това е начин эа следене на хората. правителствата (илюминатите) ни мислят эа
животни эатова ни "перфорират" .това е аргументацията на един илюминат.така нямало да правим бели.не си имплантираите чипове.
Активен

Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец - да, той не е само част от творението, но е и част от Твор
Gogo
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 275

« Отговор #340 -: януари 26, 2010, 02:10:11 »

Ми тъи де,вижте кравите от кога още са си с номерца на ушите а, и ич не им пука даже Grin.Които не си имплантира чип ще бъде обявен за терорист и ще блъде бомбардиран от ус арми.
« Последна редакция: януари 26, 2010, 07:13:50 от Mirotvorec » Активен
Blue|_Star
Напредващ
Неактивен Неактивен

« Отговор #341 -: януари 26, 2010, 10:18:46 »

Magi, повторението не е съзнателно.Не съм искал да засегна никого.Просто ме е яд, че ние си говорим ли говорим, гърците, и то обикновени фермери си действат.А и държавата им е зад тях.
Ами животът е такъв, че и в работата си често се боря за неща, обяснявам на хора и им им насочвам действията.Няма значение за какво. Но всеобщата констатация, че хората тук ги е страх, или не им се занимава, чакайки някой друг да мисли за тях.
Идеалните търпеливци може би. Smiley
Да,"гърците ще са по-добре от нас,каквото и да се случи."marhs,ти да си учил по история за разделянето на света?Еми България попада в дела на Сталин,а Гърция-на Чърчил,сам си прави изводите.
А това за протестите-през 97г. имаше протести.Аз голяма разлика не виждам.Че хората чакат,чакат,но те са и обезверени,и нямат желание за "почти" нищо,успокоявайки се,че са зле,но има и държави,които са още по-зле(Например Хаити).
Активен

“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състояние да възприемат даже ако бъдат запознати с нея."...
fishbone
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 057

« Отговор #342 -: януари 26, 2010, 10:46:59 »

Ми тъи де,вижте кравите от кога още са си с номерца на ушите а, и ич не им пука даже Grin.Които не си имплантира чип ще бъде обявен за терорист и ще блъде бомбардиран от ус арми.
Gogo за съжаление си прав.
 Не вярвам да има съжителство между чипирани и не такива. Дори и да има под някаква форма то ще е краткотрайно. Но съм оптимист и мисля, че в България ще бъде най трудно овладяването на не-чипираните, всеки да си предположи защо. Smiley
Сега за Гърция да кажа. И аз като  Blue|_Star мисля, че наште съседи нищо не им липсва и са определено по добре в много отношения от нас с изключение на електроснабдяването им всички знаят ,че още са с дървени дереци. Просто не трябва да им завиждаме.
С добри-чувства досега Византийците винаги са се справяли предполагам и за напред.
Активен
marhs
marh-s
Експерт
Неактивен Неактивен

« Отговор #343 -: януари 27, 2010, 01:17:15 »

Интересно как очакваш да промениш ...................

Аз, сам, нищо не очаквам да променям.Сам знаеш, че нещата са мнооогопластови.
И като гледам, че пласта с констата/ции/тори (и съзерцатели) е най-пълен  (Grin ) и аз просто споделям мисли и наблюдения. blush 

Като прочетох по долу, че и "кравите" вече знаят за номерцата си-това вече е малко развитие, на осъзнаването. drinks

Колкото до византийците и други народи, които се справят-това е защото просто искат да живеят по-добре. Grin hi
Активен
Blue|_Star
Напредващ
Неактивен Неактивен

« Отговор #344 -: януари 27, 2010, 21:43:42 »

Интересно как очакваш да промениш ...................

Аз, сам, нищо не очаквам да променям.Сам знаеш, че нещата са мнооогопластови.
И като гледам, че пласта с констата/ции/тори (и съзерцатели) е най-пълен  (Grin ) и аз просто споделям мисли и наблюдения. blush 

Като прочетох по долу, че и "кравите" вече знаят за номерцата си-това вече е малко развитие, на осъзнаването. drinks

Колкото до византийците и други народи, които се справят-това е защото просто искат да живеят по-добре. Grin hi

marhs,аз пък смятам,че,ако има във всеки град поне по 10 човека,които да визуализират някои неща-нещата биха се променили драстично.Правен е подобен експеримент по отношение на престъпността и тя намалява с цели 20%.Тъй че всеки на тази планета е участник в т.нар. игра живот,няма странични наблюдатели.Друг в въпросът,че повечето хора си мислят,че нищо не зависи от тях.Да,ама зависи-и рептилите,или каквито са там го знаят,и точно,заради това ни карат да мислим за това,което им е угодно на тях-един вид материализираме тяхните нужди,а не нашите собствени.
Активен

Страници: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Бихте ли си имплантирали чип?

Отиди на: