Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 703 Публикации в 5 371 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: [1] 2 3 4 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бихте ли си имплантирали чип?  (Прочетена 49553 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« -: април 26, 2007, 15:03:18 »

Анкетата е публикувана и на сайта, но тук освен вашия глас можете да изразите и някаква аргументация за вашата позиция, така че това може да се превърне в една добра дискусия  Wink Освен това виждам че има и хора, които се колебаят и по този начин те могат по-лесно да направят своя избор.
Активен

P.E.A.C.E.
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 505

« Отговор #1 -: април 26, 2007, 15:29:07 »

Не виждам смисъл от тази анкета, знаем какви ще бъдат резултатите Smiley
Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #2 -: април 26, 2007, 15:41:42 »

Не виждам смисъл от тази анкета, знаем какви ще бъдат резултатите Smiley

За нашия форум е съвсем нормално мненията да клонят в определена посока, но едно на ръка че дори от тези , които пишат във форума има хора, които считат че е по-добре да си сложат чип и в самия въпрос има и доста различни "основания" за да го направят. Така че може и да има промяна в резултатите при по-голям брой гласували.

А и може да се направи анализ на мненията на хората гласували на сайта и тези във форума щото вече има различия в резултатите  Tongue
« Последна редакция: април 26, 2007, 15:43:39 от Alien » Активен

Eon
Гост
« Отговор #3 -: април 26, 2007, 15:53:15 »

Защо има толкова много варианти на "да", а само един вариант на "не".  Tongue
Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #4 -: април 26, 2007, 16:04:23 »

Защо има толкова много варианти на "да", а само един вариант на "не".  Tongue

Защото когато дойде време да се извършва това действие, всички тези "да-та" ще бъдат много добре аргументирани отговори и ще заливат всички медии!

Ред по тази логика всеки може да се гаври със всички анкети и да си пише каквото си иска.

Но още на пръв поглед се вижда че има разлика между тези които посещават сайта и тези които посещават форума. Ако акетата се пусне на друго място там отговорите ще са още по фрапиращи.
Активен

Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #5 -: април 26, 2007, 16:19:52 »

А има и нещо много интересно за мен понеже във форума не веднъж е заявявано че има "отбор" на скептиците -тези които били "здравия разум". И понеже аз техните лични мнения по въпроса съм ги чувал искам да видя дали сега за да не се изложат ще си променят мнението? А може би "отбора на скептиците" по този въпрос ще бъде сериозно разделен?
Активен

Eon
Гост
« Отговор #6 -: април 26, 2007, 16:23:17 »

Как бе, по този въпрос няма разделение  Cheesy

United We Stand!  Grin
Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #7 -: април 26, 2007, 16:53:09 »

Как бе, по този въпрос няма разделение  Cheesy

United We Stand!  Grin

Ами ето тука е заблудата  Wink не само че има разделение ами и много хора със статут на "авторитети" във форума споделят друго мнение различно от последното в анкетата! Доколко ще го заявят е въпрос на степента им на лицемерие  Tongue

Освен това понеже зададе въпроса за многото да-та искам да кажа още че може и да стане така че в един момент тези "да-та" ще са всичките различни оправдания за направения избор на "нормалните". Насреща им ще бъдат квалифицирани другите като луди, лумпени и фанатици, които ще викат "за нищо на света"! И да - ще има и известен брой колебаещи се.
Така че дискусията ще даде много отговори за много неща  Wink
Активен

Eon
Гост
« Отговор #8 -: април 27, 2007, 08:02:46 »

Доколко ще го заявят е въпрос на степента им на лицемерие  Tongue

Много на сериозно го взе това.
Активен
Trandev
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 736

Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.

« Отговор #9 -: април 27, 2007, 08:17:41 »

Аха, много интересно развитие на анкетата, значи аз съм от отбора на скептиците според доста от колегите, но това не е истина, аз съм от отбора на хората премислящи всичко и когато аргументите на отсрещната страна висят заковани някъде, аз просто не ги приемам. Не знам как тази анкета ще определи дали съм лицемерен, защото това с чиповете е нещо реално, планирано и ще се опитат да го направят, каквито и доводи да излагат управляващите аз винаги ще бъда против и ако трябва ще мятам павета с/у парламента.
Алиене бъркаш, това че имам опрадали несъгласия особено в някой философски, конспираторски и езотерични точки, смятам, че сме от един отбор. Smiley

Та направена е анкета в интернет, колко човека ползват интернет, отговорите били 100%. Grin Grin Grin
Това е и твоята анкета. Cheesy
« Последна редакция: април 27, 2007, 08:22:00 от Trandev » Активен

Gil-Galadh
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 002

V to the A to the D-E-R

« Отговор #10 -: април 27, 2007, 08:35:59 »

Аха, много интересно развитие на анкетата, значи аз съм от отбора на скептиците според доста от колегите, но това не е истина, аз съм от отбора на хората премислящи всичко и когато аргументите на отсрещната страна висят заковани някъде, аз просто не ги приемам.
Е баж от скептиците си.Скепсис-съмнение Smiley

Иначе....при условие че и сега могат д ани следят без проблем и си имат лични данни колкото си искат,аз лично не виждам проблем.Стига да зная къде точно е чипа в тялто ми,че да мога да го извадя при нужда...
Активен

-Какво е дзен?
-Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.com
chigot.blogspot.com
RedGuy
Administrator
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 775

Your personal geopolitical therapist.

« Отговор #11 -: април 27, 2007, 08:50:20 »

Доколко ще го заявят е въпрос на степента им на лицемерие  Tongue

Много на сериозно го взе това.
Право го каза.
Активен
milenski
Гост
« Отговор #12 -: април 27, 2007, 09:34:25 »

Трандев хубаво го каза  Smiley
В този сайт и форум резултатите от анкетата надалиха биха могли да бъдат други.

Друг е въпросът обаче в реалността как ще се постави ситуацията - какви ще бъдат алтернативите и ще има ли изобщо алтернатива. Ами ако въпросът бъде поставен - или си слагаш чип или си извън закона? Ако поставянето на чип стане задължително, а не просто нещо, носещо допълнителни облаги? Ако отказът да си сложиш чип доведе до орязване на твоите права и свободи? То тоя последният въпрос малко като оксиморон стана, защото и поставянето на чипа също означава отнемане на права и свободи... И все пак?

То иначе хубаво така да си разсъждаваме теоретично, лошо няма. Ама като ни опре яйцето, да видим тогава кой от кой отбор е.
Активен
Albinoni
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 873

„L'amour est l'enfant de la liberte"

« Отговор #13 -: април 27, 2007, 09:48:46 »

Във всеки момент правим избор, във всеки момент се развиваме, всеки миг ни предоставя неповторими уроци...
Ако сме внимателни, ако сме имали сили да вземаме глобални решения в моменти на изпитания, ако не сме "пуснали корени" в този наш свят, ако вярваме в мечтите си, ако се доверяваме на интуицията си, ако сме смели и решителни, не се отказваме при неуспех - умеем когато паднем да изтупаме наранените колена и да станем отново за да продължим напред, тогава ще знаем как да действаме в часът и на това изпитание, а то ще е едно от последните.  Wink Smiley
Активен

„L'amour est l'enfant de la liberte"
Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя!
Достигни до истината отвъд разума.
Любовта е мостът Smiley
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #14 -: април 27, 2007, 11:54:30 »

Де го видяхте това единодушие по въпроса след като Гил казва при това в същата тази тема:

Цитат
Иначе....при условие че и сега могат д ани следят без проблем и си имат лични данни колкото си искат,аз лично не виждам проблем.Стига да зная къде точно е чипа в тялто ми,че да мога да го извадя при нужда...

А Оберон в друга тема казва

Цитат
Аз например, няма да се откажа от 1052 рам в тиквата:)))

Айде коментирайте.....

Бтв Гил искам да ти уточня че проблема с имплантирането на чип не е проследяването (или по-скоро тва е по-малкия проблем), а подаването на команди чрез него до твоето тяло!

Активен

Страници: [1] 2 3 4 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Бихте ли си имплантирали чип?

Отиди на: