Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 705 Публикации в 5 372 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Лични карти с пръстови отпечатъци  (Прочетена 23097 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
asdfghjkl
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 830

Невъзможно е нищо

« Отговор #60 -: февруари 16, 2007, 05:10:01 »

Ти само като тръгнеш да им казваш, за какво е тази информация и следва нещо от рода на: "офф, айде моля ти се, стига и ти" . И после ти става адски тъпо. Айде приятелите, то е ясно, че ще те бъзикат, но с роднините като, че ли е по -лесно въпреки, че се дърпат много. Но едно е сигурно, страшно трудно се изкореняват стари навици, особено ако не знаеш, какъв ще бъде резултата и за чий го вършиш.

П.П. Айде, тинки - уинки аз лягам, че след един час трябва да ставам...
Активен

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET GO! No fear. No distraction. Truly slide...(Fight Club) 

=>>> http://tinyurl.com/nt9w5t
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #61 -: февруари 16, 2007, 05:11:30 »

Не трябва да спираш да опитваш. Не случайно си събран с тези хора Smiley
Активен

DreamCatcher
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 374

« Отговор #62 -: февруари 16, 2007, 21:02:28 »

И аз си задавах въпросът дали веднага ще трябва да подменяма документите или ще трябва първо да ни изтече срокът на старите. Това би ни дало една отсрочка. Така или иначе достигнах до извода, че това може да е само въпрос от законово естество, или на наредба. Както каже държавата така ще е, за съжаление.
По въпросът за спасяването и аз съм разсъждавал, даже съм имал не малко особени сънища на тая тема. Забелязал съм една тенденция при мен, като се замисля над нещо по нашите въпроси и след пет минути размисъл започва да ми се спи ужасно, та чак не мога да стоя прав. Но както и да е.
Хукването по баири и шубраци и на мен ми е идвало на ум, когато разсъждавам логично, но понякога от вътре ми се обажда едно гласче, което ми казва не бягай, не бягай, внедри се, престори се, а после удари тайно и отвътре. Не знам, може не хвана гората когато дойде момента, твърде е силно това усещане, макар, че не е сигурно, но всеки си има свой път и свои задачи струва ми се, в това което ни предстои да извършим, макар още не всеки да е открил своите. Аз също не съм.
Обаче често съм казвал, че най-лесно е да избягаш от трудностите или от греховете в гората, в някой манастир, вместо да се изправиш лице в лице с тях и да сториш това което трябва.
Активен
asdfghjkl
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 830

Невъзможно е нищо

« Отговор #63 -: февруари 16, 2007, 23:38:57 »

DreamCatcher, напълно те подкрепям, че гората е по - лесния начин. Трудното е да действаш отвътре докато сметнеш, че наистина вече няма изход и трябва да се чупиш.
« Последна редакция: февруари 17, 2007, 13:23:21 от Horus » Активен

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET GO! No fear. No distraction. Truly slide...(Fight Club) 

=>>> http://tinyurl.com/nt9w5t
DreamCatcher
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 374

« Отговор #64 -: февруари 17, 2007, 21:07:27 »

Не съм казал, че е лесно, пък и не твърдя, че съумея. Сигурно и аз ще се чупя, но както казах, човек не знае. Или пък знае, но отрича.  Undecided Съзнанието ми може да се чуди още, но май дълбоко в себе си съм решил. Постоянно го сънувам това внедряване, как уж съм с тях, пък деяствам против тях. Е веднъж ме разтреляха доста брутално... Angry, но то си беше на сън.  Wink
Активен
Geo
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 96

« Отговор #65 -: май 03, 2007, 13:59:56 »

Цитат
Безплатно издават новите документи за самоличност? Къде е уловката?
03.05.2007 14:13

Новите документи ще имат вграден електронен носител с биометрични данни. Снимка: Булфото

Централизирано издаване на новите документи за самоличност и безплатно издаване на документите предвиждат промените в Правилника за издаване на документи за самоличност, приет днес от Правителството.

Правилникът предвижда усъвършенстване функциите на автоматизираната система за издаване на документите с електронен носител на данни и записана цифрова снимка и пръстови отпечатъци.

Приетите от Правителството изменения в Правилника предвиждат от 31 октомври 2007 г. заявленията за самоличност да не се заплащат. До същата дата ще стане ясна и регламентацията на времето за извършване на експресна и бърза услуга по издаването на документите за самоличност.

Предстои въвеждане на нова технология за издаване на документите за самоличност с вграден електронен носител с биометрични данни. След 31 октомври т.г. няма да се представя и снимка, а гражданите ще бъдат заснемани в пунктовете за приемане на заявления, с което ще отпадне и необходимостта от отпечатване на диплянки с изисквания към снимките.

от DNES.BG
http://www.dnes.bg/article.php?id=35873
Активен

H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #66 -: май 03, 2007, 14:04:20 »

На някои вече май няма да им е смешно.
Активен

neven
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 702

« Отговор #67 -: май 03, 2007, 14:09:01 »

Какво имат впредвид под "биометрични показатели"?
Активен

"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, когато хората забравят за тях. Класически пример за това е един праг, който съществувал дотогава, докато на него стоял някакъв просяк, и който изчезнал след смъртта му..."
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« Отговор #68 -: май 03, 2007, 14:11:40 »

Какво имат впредвид под "биометрични показатели"?

Цитат
По силата на новите правила новоиздадените паспорти трябва да включват пръстови отпечатъци и сканирано изображение на ирисите на притежателя.
Активен

neven
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 702

« Отговор #69 -: май 03, 2007, 14:17:57 »

Само това? Фасулска работа...
Активен

"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, когато хората забравят за тях. Класически пример за това е един праг, който съществувал дотогава, докато на него стоял някакъв просяк, и който изчезнал след смъртта му..."
Mirotvorec
Global Moderator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 711

Азъ, от Народа на Еднорога

« Отговор #70 -: май 03, 2007, 15:38:02 »

Срокът на личната ми карта изтича през 2010г....  Undecided   Значи до тогава трябва да съм готов за живот извън системата   Grin
Активен

Не мисли като човек!-Крион
Eon
Гост
« Отговор #71 -: май 03, 2007, 15:45:06 »

Срокът на личната ми карта изтича през 2010г.... 

И моята така... Кво правим след това? Х. твоята кога изтича? Нещо напътствия, без карти ли да ходим...

Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« Отговор #72 -: май 03, 2007, 15:49:20 »

Мойта изтича 2012г. Smiley

Така или иначе проблема  не е толкова с личната карта колкото с имплантирането. Щото така или иначе чипове има навсякъде около нас.
Активен

Albinoni
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 873

„L'amour est l'enfant de la liberte"

« Отговор #73 -: май 03, 2007, 19:55:51 »

Мойта изтича 2012г. Smiley

Така или иначе проблема  не е толкова с личната карта колкото с имплантирането. Щото така или иначе чипове има навсякъде около нас.
И моята е до януари 2012 
Активен

„L'amour est l'enfant de la liberte"
Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя!
Достигни до истината отвъд разума.
Любовта е мостът Smiley
ipnovst
Гост
« Отговор #74 -: май 03, 2007, 20:58:49 »

Автор-Джордж Оруел.Творба-"1981"(известна също като-"Големия брат")
 И един цитат от там(нямам издание при мене в момента за това цитата едва ли ще е точен):

Който контролира настоящето контролира и миналото.Който контролира миналато контролира и бъдещето
!!!!!!!!!!
Активен
Страници: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Лични карти с пръстови отпечатъци

Отиди на: