Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 705 Публикации в 5 372 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Лични карти с пръстови отпечатъци  (Прочетена 23100 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« Отговор #45 -: януари 23, 2007, 16:13:42 »

Тази технология дето ще е за купуване и продаване ще е със нашето знание щото резултатите ще се виждат а иначе секви други инпланти нанотехнологични могат да ги сложат и без твое знание. За момента обаче едва ли има технологическа възможност да става масово.
« Последна редакция: януари 23, 2007, 19:19:36 от Alien » Активен

DreamCatcher
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 374

« Отговор #46 -: януари 23, 2007, 16:16:26 »

Хм, що да не става масово. Достатъчно е да ги скрият в лекарствата, както говорихме в една друга тема. Във ваксините, пък и в другите лекарства. После пускат дънданията за грипна епидемия и се почва масово приемане на наноботи, наноимпалнти и какво ли не. Теоретично ми се струва възможно, но иначе за тези за плащането си прав.

А тази студентска карта я има отдавна, но иначе май беше безплатна и по желание.
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #47 -: януари 23, 2007, 18:04:34 »

Може да е в храната - навсякъде. Вече ги има колкото микроб сигурно... Решат ли да почнат да слагат няма спасение. Варианта е да се изградят следващите нишки на ДНК, защото тогава чипа не действа.
Активен

anna
Гост
« Отговор #48 -: януари 23, 2007, 18:31:41 »

Хм, що да не става масово. Достатъчно е да ги скрият в лекарствата, както говорихме в една друга тема.
Roll Eyes

Цитат
Може да е в храната - навсякъде. Вече ги има колкото микроб сигурно...
Roll Eyes

I`m  scared ! Roll Eyes Shocked Roll Eyes
Тогава  да  се  окупираме  в  някой  лагер. В  крепост! Или  пъък...
Ох, няма  ли  начин  да  разберем  за  момента  на  "цъкването"? А  пък  тези  чипчета  дето  сме  щели  да  ги  погълнем  в  коремчетата, така  де, няма  ли  да  не  действат  оттам? Sad
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #49 -: януари 23, 2007, 18:43:24 »

Никакъв страх. Иначе при теб ще се закачи първо Tongue
Активен

DreamCatcher
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #50 -: януари 23, 2007, 19:03:07 »

Хорус, не шашкай допълнително хората.
И все пак наистина страха те прави по-уязвим на каквито и да било външни влияния.  Undecided
Смелост, БРАТЯ, СМЕЛОСТ!

Може новото ДНК да ни помогне да ги смиламе, специално тези в корема  Grin и после да ги........... Tongue
Дано да съм разведрил малко атмосферата.
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #51 -: февруари 14, 2007, 10:42:25 »

И така, какво би могъл да направи един загрижен за безопасността си гражданин? Отговорът и този път може да дойде от Германия. Група тамошни хакери препоръча на хората да пекат новите си паспорти в микровълнова фурна, за да унищожат чиповете. Може би Външното министерство на САЩ ще предпочете да се обърне пак към хартията.

Великооооооооо Grin Grin Grin Не се бях сещал!
Активен

Rokambol
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 75

« Отговор #52 -: февруари 14, 2007, 11:32:35 »

Grin ахаха Tongue
хакери препоръча на хората да пекат новите си паспорти в микровълнова фурна, за да унищожат чиповете
     Чудесно решение при условие, че чиповете не са в главите им Tongue ..... засега.....
Активен
P.E.A.C.E.
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 505

« Отговор #53 -: февруари 15, 2007, 20:58:58 »

Добре дори и да ти го ръгнат в главата тоя чип ако се приближиш до гигантски магнит няма ли да се пре*-*
Активен
anna
Гост
« Отговор #54 -: февруари 15, 2007, 21:25:03 »

Добре дори и да ти го ръгнат в главата тоя чип ако се приближиш до гигантски магнит няма ли да се пре*-*
  Има  и  друго  положение: в  чипа  най- вероятно  има  литиево-йонна  захранваща  батерия(това  го  беше  казал  самия  създател  на  чипа),която  се  зарежда  от  топлината  на  тялото(ако  е  в  тялото). Lips Sealed Известно  е, че  този  елемент  е  опасен- тогава, я  помислете, дали  като  сложиш  чипа  във  фурната(или  на  подобно  място)  няма  да  се  получи  лоша  реакция?! А?!
  А  ако  е  в  човешкото  тяло, тогава  как  пък  ще  го  игнорирате? Ще  посмеете  ли  да  го  прекарате  през  "термична  обработка"  или  някаква  друга  манипулация? Този, който  е  предложил  "изгарянето"  на  чипа  в  МИКРОВЪЛНОВА, определено  е  прав  донякъде, но  монетата  има  ДВЕ  страни! Ха- коя  е  другата?!...
  Ами  пробвайте  с  батерията  на  GSM- ма  и  споделете  РЕАКЦИЯТА. Shocked Angry
Хайде  сега  не  ме  нападайте  за  това, което  споделих, моля  ви. Ако  съм  сбъркала, споделете- т.е.  ако  става  въпрос  за  някакъв  друг  вид  чип(?), но  се  съмнявам! Wink
Активен
DreamCatcher
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #55 -: февруари 15, 2007, 22:19:27 »

Ами не знам, аз все си мисля, че човешкото тяло генерира достатъчно енергия, даже под формата на електричество, за топлина да не говорим, че да трябва чипът да има батерия. Плюс това, нали дори най-добрите литиево йонни батерии в момента сдават багажа по някое време, а човекът докато е жив няма да спре да произвежда ел.
Активен
asdfghjkl
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 830

Невъзможно е нищо

« Отговор #56 -: февруари 16, 2007, 04:14:46 »

Така, аз пак ще повторя въпроса си от първата страница. Ако си подновиш личната карта една година преди да е започнало въвеждането на карти с чипове, ще те карат ли после да си правиш нова само за да бъде с чип?

И относно думите на Флай: "ГОТВЕТЕ СЕ РЯЗКО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ В НЕЛЕГАЛНОСТ, ПОНЕЖЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ОТ СТЯГАЩАТА СЕ ПРИМКА ОКОЛО ВРАТА ВИ..."

Аз лично от много време съм мислил и съм готов още утре да набия гората, но какво ще правят близките ми? Много от тях няма да се съгласят да последват примера ми и ще предпочетат да останат като изтъкнат причини подобни на тези, които ти си дал. Тогава какво правим? Аз без семейството никъде не тръгвам, не мога да ги зарежа просто така като знам какво би могло да им се случило. Как ще процедираме при това положение, давайте идеи?
Активен

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET GO! No fear. No distraction. Truly slide...(Fight Club) 

=>>> http://tinyurl.com/nt9w5t
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #57 -: февруари 16, 2007, 04:33:21 »

Предлагам ти бързо да им обясниш за какво става дума Wink
Активен

asdfghjkl
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 2 830

Невъзможно е нищо

« Отговор #58 -: февруари 16, 2007, 04:51:51 »

Човече омръзна ми! Като започна малко по - отдалече обяснението и те първоначално проявяват интерес. но когато стигна до момента, когато се намесват разни свръх модерни технологии за контрол, кой и защо го прави и познай. Цъвфа една тънка усмивка, която се разширява неимоверно и накрая следва реплика от рода на: "абе, момче ти нещо не си наред. Пак почна с твойто глупости."

П.П. "Предлагам ти бързо да им обясниш за какво става дума"  - И не, не е смешно.
Активен

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET GO! No fear. No distraction. Truly slide...(Fight Club) 

=>>> http://tinyurl.com/nt9w5t
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #59 -: февруари 16, 2007, 04:55:57 »

Ами знам че не е смешно. Просто им предлагай информация в писмен вид. Има много сериозна такава, вече и в писмен вид. Трябва да са олигофрени ако не разберат с времето. Те имат и очи. Ще виждат че всеки ден, това което им казваш приближава...
Активен

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Лични карти с пръстови отпечатъци

Отиди на: