Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 727 Публикации в 5 371 Теми- от 4 957 Потребители - Последен потребител: simeon4o
Страници: 1 ... 5 6 7 [8]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Никола Тесла  (Прочетена 27975 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
cyber
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 111

« Отговор #105 -: май 18, 2011, 16:25:36 »

Здравейте,

Всички сме чували за Никола Тесла - геният на балканите.
Днес се зачетох в една от книгите на Зеланд и там се споменава много за Никола Тесла.
Цитат
Заслуга на транссърфинга ли е, че пространството на варианти тук е преминало от областта на фантазията в реалност? Също не. Фантастиката като такава просто не съществува. През 40-те години на миналия век Никола Тесла с помощта на силни електромагнитни полета демонстрира такива манипулации с времето и пространството, че цял кораб от военноморските сили на САЩ изчезва във времева дупка. Оцелелите от онези, които участвали в този експеримент, по непонятен начин се материализират на друго място и в друго време, изпитвайки силно психическо сътресение.

Любопитен читател задава следния въпрос на Зеланд?

Концентрирането на вниманието материализира потенциалната възможност, каквито в пространството на варианти са безкрайно множество. Вие предлагате да се плъзгаме по жизнените линии по „хоризонтала”. А съществува ли възможност да се плъзгаме по „ вертикала”, т.е. в миналото или в бъдещето?”

Ако разглеждаме пътя, преминат от материалната реализация в пространството на варианти като превъртяна филмова лента, не можете да се върнете на кадрите, които вече сте „преминали”, защото ще се нарушат причинно-следствените връзки. Но да се попадне в миналото на друга, непрожектирана филмова лента, теоретично е възможно. Как да се направи практически - не зная. А що се отнася до бъдещето, вие можете да материализирате един или друг негов вариант с помощта на визуализацията. За други пътешествия във времето не виждам смисъл да се фантазира.

Щом дори и Зеланд допуска вариант за пътешествие назад във времето значи е възможно да се осъществи. Никола Тесла използва силни електромагнитни полета за да направи такъв ход във времето. А за един човек примерно да се върне назад, но на друга линия на живота какво е необходимо. Как мислите? Зеланд не е намерил отговор на въпроса.
Активен

Robo
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

« Отговор #106 -: май 19, 2011, 14:15:10 »

Здравей

Експериментите за пътуване във времето са Експеримента Филаделфия и Проектът Монтоук ако искаш повече информация има достатъчно в нета. А ако искаш някой да ти каже как ти можеш да патуваш във времето  сигурно няма да намериш такъв човек.
Цитат
А за един човек примерно да се върне назад, но на друга линия на живота какво е необходимо. Как мислите?
Ако искаш да наблюдаваш минали събития можеш с помощта на Remote viewing, a ако искаш да промениш нещо в миналото си няма как да стане. Да се върнеш във времето е невъзможно заради поредица от парадокси, които биха се получили. Няма значение дали е на тази линия на живота или друга, ако се преместиш на друга ,която е в минал момент ако разглеждаме времето линейно какво става с тази ?

Активен
n1ksan
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

« Отговор #107 -: юни 17, 2011, 10:01:52 »

Здравейте , аз съм нов тук и честно казано имам толкова много коментари и идеи които бих искал да напиша но времето ми е доста ограничено.Във връзка с Никола Тесла бих ви посъветвал да изгледате 2та филма за Никола Тесла в ютуб на UFOTV(потребител) доста са подробни и интересни , аз лично бях най-потресен от кадрите на демонстрация на безжичен контрол на ел. уреди .... доста ДОСТА впечатляващо като за края на 19ти век, не мислите ли Smiley
Активен
Страници: 1 ... 5 6 7 [8]   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииTехнологииТема: Никола Тесла

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
За засилената активност на НЛО около село Ключ...
НЛО
H. 11 5101 Последна<br />публикация ноември 28, 2009, 21:11:23
от fry
« 1 2 3 4 »
Tехнологии
Eon 49 15041 Последна<br />публикация февруари 12, 2010, 06:22:44
от %00
Коя политическа сила ще оправи положението в България? « 1 2 ... 8 9 »
Български конспирации
₪ Eon ₪ 130 8603 Последна<br />публикация март 09, 2011, 16:44:12
от marhs
Колко е месото в "Стара планина"? Никой не знае