Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно Търсене

121 138 Публикации в 4 714 Теми- от 3 607 Потребители - Последен потребител: alexstar1962
Страници: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 45   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 61305 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Спорт-Здраве4
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 952

« Отговор #555 -: октомври 07, 2009, 03:36:40 »

Аз пък от два дни насам се чувствам отлично!  dance Е, снощи ме боля глава, но го отдавам на целодневното киснене пред монитора и тъпченето с боклуци. Но през деня направо се чувствам сякаш имам криле! Само да можех да я канализирам тая енергия  Grin но нямам сериозна цел, към която да я насоча...  Cheesy

Вече сме в астрономическата есен и Луната има много по-голяма сила, като при това периодът на влияние около фазите й се засилва - пълнолунието беше на 4ти, но снощи също беше необикновено силна вечер.
Наистина беше невероятно - за едноминутно "вглеждане" в Луната, с цел свръзване на съвсем плитко ниво(при условие че бях на тротоара в центъра на софия и на работа) болката в петите отмина като по магия... сякаш някой я вдигна като чаршаф от мен, беше наистина невероятно Smiley
Активен
sedere
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 259

FlyDragon

« Отговор #556 -: октомври 07, 2009, 07:48:00 »

Ето още снимки от вчера и днес които направих.Според мене не е задължително да пръскат само химикали които повлияват на хората може да пръскат за атмосферата или за климата unknown

« Последна редакция: октомври 07, 2009, 07:48:43 от sedere » Активен

Преодолей робското
подчинение и живей изцяло в настоящето, защото това е единственото време, с което
разполагаш.
Спорт-Здраве4
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 952

« Отговор #557 -: октомври 07, 2009, 08:08:40 »

Преди и аз се интересувах доста, само че стигнах до инфо, че при определени атмосферни условия, отпадъчните газове от самолета кристализират и кристализацията им ги прави видими.

Така че не всеки самолет е пръскачка.В огромната си част, това са обикновени самолети, замърсявайки небето по обикновения начин, както един москвич замърсява въздуха долу.

Истинските пръскания изглеждат така:
http://www.samliquidation.com/images/CHEMTRAIL-BEST.jpg

http://www.ufodigest.com/news/0109/images/holly-chemtrail.jpg

http://www.kosmosltd.net/images/0tictacdo.jpg

Не казвам, че не се пръска, пръска се.Само че за България това е изключително рядко и в малки мащаби.Огромната част се получава заради стремежа да се направят успоредни авио-пътищата, за да се избегне сблъсък.

Трябва да успеем да познаем успоредните авио-пътища и кристализацията на обикновените(но свръх токсични) газове и нарочно изхвърлените неестествени химикали с нарочно сформирани пътища.
« Последна редакция: октомври 07, 2009, 08:10:00 от Спорт-Здраве4 » Активен
kaisersoze
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

« Отговор #558 -: октомври 08, 2009, 09:23:40 »

Ето ги и мойте снимки !!!
http://kaisersoze23.snimka.bg/other/chemtrails.430147
Снимките са правени на 07.10.2009г. около 13:30 часа над София !!
Хубаво е да се видят. заснел съм няколко "дъги" които е невъзможно да се наблюдават в нормални облаци, облаци в абсолютно концентрични кръгове, няколко "пръскащи" самолета, аберации на облаците, които съм чувал че се появяват когато се използва HAARP !!!
Около десет минути преди да забележа ефектите в небето случайно забелязах военен хеликоптер "Apache" http://en.wikipedia.org/wiki/AH-64_Apache да преминава на около 2-3 километра от нас. И се зачудих какво ли правят тези в момента. Е след малко ми се обади един приятел и ми каза да погледна в небето понеже не бил виждал такова нещо досега Smiley .
« Последна редакция: октомври 08, 2009, 09:47:16 от kaisersoze » Активен
rado89
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

« Отговор #559 -: октомври 08, 2009, 07:00:33 »

Никоя от снимкитети не показва 100 процентова Chemitrail.Възможно е да са но няма снимка която да е изцяло "прорязана" от следа.
« Последна редакция: октомври 08, 2009, 07:01:35 от rado89 » Активен

A Coward Dies A Thousand Deaths!
A Real Man Dies But Once!!
2PAC
radev
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

« Отговор #560 -: октомври 08, 2009, 11:49:53 »

Погледнахте ли небето след обяд днес. И вчера преди обяд. На снимките може и да не личи, но като го гледаш на живо не остава никакво съмнение, че са се скъсали от пръскане. Днес също пръскаха късния следобед да кажа. Цял ден небето си беше ОК и след тва за отрицателно време го направиха на г... 4 самолета минимум преброих без да съм гледал много.
« Последна редакция: октомври 09, 2009, 07:16:33 от Mirotvorec » Активен
jah
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 24

..

« Отговор #561 -: ноември 10, 2009, 01:56:47 »

Сезонът е  мрачен, дали пръскат пак, от  облаците не виждам, сигурно пръскат.
« Последна редакция: ноември 10, 2009, 06:45:06 от Mirotvorec » Активен
Нова Ера
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 61

Една Земя за всички

« Отговор #562 -: ноември 24, 2009, 07:45:59 »

Прави ми впечатление, че редом с грипните епидемии много се активизираха и братята от НАТО. Само че вече пръскат нощем или рано сутрин и никога пряко над града. Явно хората са започнали да се усещат.

Тези снимки са правени рано сутринта, в района на Велико Търново. Защо в района а не НАД Търново? Защото ще е много явно с тези огромни Х-ове. А така, докато пътува с течението към Търново пелената бавно ще се разлее и ще пристигне над града като слоеста облачност.

Забележете на някои снимки ясно се вижда че прелитат други самолети и не оставят следи.

Давам ги в последователността, в която са снимани:
  • снимка 1 - около 7 часа е. Току що минаха, съвсем пресни следи. Редом минава и нормален самолет, следата му изчезва след броени минути.
  • снимка 2
  • снимка 3 - характерните Х-ове
  • снимка 4- започват да се разливат от вятъра. Вижте отново, минава реактивен самолет и оставя нормална следа. Ако това е атмосферна аномалия, както някои го изкарват, как тогава едни  самолети оставят следи, а други - не.
  • снимка 5
  • снимка 6 - край с ясното небе. Всичко това за 30 минути!
  • снимка 7 - следата се разсипва като брашно хвърлено на вятъра. Това с ледени кристали не виждам как може да се случи. Значи е нещо прахообразно.
« Последна редакция: ноември 24, 2009, 08:20:23 от Нова Ера » Активен
sedere
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 259

FlyDragon

« Отговор #563 -: ноември 24, 2009, 09:52:00 »

Доста пъти и в София е така най-много до 10 сутрин да пръскат и след това става както на снимките облаци финни като прах.
Активен

Преодолей робското
подчинение и живей изцяло в настоящето, защото това е единственото време, с което
разполагаш.
hard_temper
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 40

« Отговор #564 -: ноември 24, 2009, 08:45:51 »

Хора какво мислите за тази снимка. Заснех я днес около 5 без нещо в София.

* 24112009095.jpg (480.7 KB, 2048x1536 - видяно 26 пъти.)
Активен
fishbone
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 644

« Отговор #565 -: ноември 25, 2009, 08:38:47 »

Това е от горивото на смолета, а и какво ще тровят всички даже и тези които нареждат ли..и ония в парламента и общините ли? Lips Sealed
Дори и да пръскат то ще е много рядко и не с такива пътнически самолети. Лятото защо са по малко следите от горивото или там химията им ...защото е по топло, а сега  температурите са по-ниски също и на есен и на пролет затова се виждат тези бавноразсейващи се с часове газови "магистрали".
Не отричам, че пръскат но какво..соев сос?
« Последна редакция: ноември 25, 2009, 08:41:06 от fishbone » Активен
ovnus
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #566 -: ноември 27, 2009, 12:26:56 »

Тази вечер около 21.30над квартал ,,Дървеница,,-София бяха пръскали.Широка бяла линия,много ниско в атмосферата.Ако някой от района е видял същото,което и аз моля да пише.А аз лично започвам да записвам хронологията на Chematrials и последствията след това/промяна в климата и въздействие върху хората/
Активен
hard_temper
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 40

« Отговор #567 -: ноември 27, 2009, 05:34:45 »

Не знам, но от както прочетох тази тема всеки път като съм навън гледам към небето и всеки път виждам поне по 2-3 самолета, като поне 2 от тях оставят доста дълги следи, а от другия самолет следите изчезват .
« Последна редакция: ноември 27, 2009, 05:50:46 от Mirotvorec » Активен
Sasho
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 91

« Отговор #568 -: ноември 27, 2009, 08:07:50 »

Няма нужда се вживявате толкова. Това са просто самолети.
Активен
Joazinho
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 61

« Отговор #569 -: ноември 28, 2009, 11:37:23 »

В България се пръска максимум два пъти в годината, дори и толкова са много, ние не сме никакъв фактор в голямата игра....всички снимки от тук са естествени следи от самолети, в сериозен филм сте се вкарали Smiley
Активен

Всички лъжат.
Страници: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 45   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Космос и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Chemtrails & HAARP

Отиди на: