Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно Търсене

124 115 Публикации в 4 802 Теми- от 3 315 Потребители - Последен потребител: illegal
Страници: 1 ... 27 28 29 [30] 31 32 33 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Music Mind Control  (Прочетена 52770 пъти)
0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
sasho90
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 283

« Отговор #435 -: януари 24, 2010, 06:52:41 »

Някой друг освен H. има ли проблем?  Huh . Както казах, може да имаш стари кодеци. Аз ги отварям и със BS Player, и с Media Player. Lips Sealed

Това може да ви шокира! Пригответе се...

Не съм пипал нищо, вижте видеото и се убедете сами! Проблясването е само в един кадър (т.е. за 1/30та от секундата) и няма как съзнателно да го възприемете и да го видите, но на подсъзнателно ниво го виждате.

Бях се оказал прав - проблемът идва от това, че нямате новите кодеци. На лаптопа се пробвах да пусна клипчетата от Dox.bg и не стана - даде грешка. Свалих си най-новите кодеци, които съм посочил още в първото си мнение, т.е - http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5562&s=775
Като ги свалите, може да ви пита "искате ли да изтриете старите си кодеци?". Натиснете "да". Когато премахването на старите свърши, ще съобщи че трябва да рестартирате компютъра. Направете го. След това пак отворете файла с кодеците и го качете. Оставете всички настройки по време на инсталацията както са, давайте само "next". Voila! Сега няма да имате никакъв проблем да отваряте всички видеа, които допреди не сте могли.

Още порция картинки:

Тук се забелязва мотива за просвещението на Jay-Z - той бива "илюминиран" от вратата, т.е пътя, който е избрал. Абсолютно буквална аналогия с това, което виждаме в една от последните сцени в "Матрицата - Презареждане" - Нео прави своя избор и бива "просветен" от Архитекта за начина, по който стоят нещата.
« Последна редакция: януари 24, 2010, 09:44:54 от sasho90 » Активен

Keep 'em occupied!
Max
Гост
« Отговор #436 -: януари 24, 2010, 09:42:59 »

Имах една преподавателка в университета, която ни разказваше за проучванията си за въздействието, което са обучавани да оказват върху клиентите продавачите в някои бутици /вероятно и други магазини/. Пускали специална музика.Пръскали разни аромати, според цвета на косата на клиента.Предполага се, че цвета на тялото,кожата и очите изразява особеностите на химията на тялото, от там и реакциите.Тя обесняваше как разните манипулации от този род изключвали способнистта да се мисли критично при вземането на решение и водели до спонтанни покупки.

Не всяка музика в магазините се пуска с манипулативни цели и все пак имам чувството, че повечето ритми, които чувам редовно водят до някакво безгрижие, еуфория, самонадеяност и вероятният резултат е да се върнеш в къщи с въпроса "Абе това за какво ми е?"
Активен
sasho90
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #437 -: януари 24, 2010, 10:10:20 »

Точно така, Raven. Според мен всичко може да стане на подсъзнателно ниво.

Палките на тълпите образуват триъгълници.

Риана носи колие с Ордена на тамплиерите:
« Последна редакция: януари 24, 2010, 10:14:15 от sasho90 » Активен

Keep 'em occupied!
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 795

In Lies We Trust...

« Отговор #438 -: януари 24, 2010, 10:24:02 »

Сашо, отварям си всички .flv файлове без проблем, само с тези не иска, не са ми стари кодеците. Но както и да е, ако е само при мен проблема, значи де факто няма проблем Smiley

Текстовете и на 2-те песни са невероятна промивка, удивен съм как всички американчета са влюбени в тези песни и не осъзнава тяхната абсурдност и на моменти комичност.
Активен

Планина на една
мъгла разстояние.
Да се върна ли?

Одзава, 1956 г.
vikeca
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

« Отговор #439 -: януари 24, 2010, 10:35:29 »

Sasho, железният кръст на последната снимка е използван от много държави и култури. Не е задължително да е ТОЧНО за тамплиерите в случая. А на снимката с триъгълниците правиш от мухата слон според мен  Smiley
Активен

"Най-великото постижение на боеца е липсата на меч в ръката и в сърцето. Боецът е в мир със света. Той дава обет да не убива, а да донесе мир на хората"
sasho90
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #440 -: януари 24, 2010, 10:51:23 »

H, качи ли кодеците от линка, който дадох? Ако още не си, 100% ти гарантирам, че ще ги отвориш ако ги качиш. Аз преди час-два ги качих на лаптопа, който не ги пускаше и тръгнаха.

vikeca, всеки си има мнение и го уважавам. Аз лично това виждам. Нарича се сублимни съобщения/subliminal messages. Не е задължително режисьорите да им дадат по една пирамида да носят на тея от тълпата, за да ти я покажат. Smiley Също така не съм отричал, че този кръст присъства в много култури. Този кръст, за който говориш го има в много култури не просто от ей така, а защото носи определен символ. Smiley

Също така някой ще ми каже ли какво прави ликът на Мао Дзедунг в това видео? Видяхте ли го? Или пак си въобразявам Grin

« Последна редакция: януари 24, 2010, 10:58:33 от sasho90 » Активен

Keep 'em occupied!
vikeca
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

« Отговор #441 -: януари 24, 2010, 11:09:03 »

vikeca, всеки си има мнение и го уважавам. Аз лично това виждам. Нарича се сублимни съобщения/subliminal messages. Не е задължително режисьорите да им дадат по една пирамида да носят на тея от тълпата, за да ти я покажат. Smiley Също така не съм отричал, че този кръст присъства в много култури. Този кръст, за който говориш го има в много култури не просто от ей така, а защото носи определен символ. Smiley

Спор няма  Wink  hi
Активен

"Най-великото постижение на боеца е липсата на меч в ръката и в сърцето. Боецът е в мир със света. Той дава обет да не убива, а да донесе мир на хората"
fishbone
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 682

« Отговор #442 -: януари 24, 2010, 11:09:59 »

Здрсти sasho90 и всички останали. Значи това биче по горе има татос със сив хуманоид. И какво от това.. Wink аз съм си направил скулптура у нас само дето не му се кланям. Grin. Правих я преди десет години в казармата - получих ченълинг. Тогава направих и царя на ретилиите - глава  и тогава незнаех, че има такива. А главата на Тодор Живков направих от пясък:  глава - ппрофил около 2м дълга 1м. висока, и всичко това в денят на неговата кончина. Едва на другия дена разбрах че е починал. Пак незнаех.  Въображение ли е това още се питам.
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #443 -: януари 24, 2010, 11:18:59 »

H, качи ли кодеците от линка, който дадох? Ако още не си, 100% ти гарантирам, че ще ги отвориш ако ги качиш. Аз преди час-два ги качих на лаптопа, който не ги пускаше и тръгнаха.

Не съм, защото всичко ми върви перфектно в момента и не искам да правя каши. Така или иначе ги гледах от youtube.

Поздравления за "сивака", според мен е попадение drinks
Активен

Планина на една
мъгла разстояние.
Да се върна ли?

Одзава, 1956 г.
sasho90
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #444 -: януари 24, 2010, 11:57:12 »

Fishbone, аз на мойто бюрото си държа една кристална пирамидка със зодията ми гравирана 3D с лазер. Дори в момента е пред мен, точно пред монитора. Cool

Thanx, H. hi Самият аз бях шокиран. Предчувствах, че на този кадър може да са скрили нещо. Викам си "Е сега ако тоя няма някоя странна татуировка на ръката си, те па на. Оказах се прав.  Grin Какво по дяволите прави сивак в mainstream музикален клип?! Roll Eyes

Рок лейбъла на Jay-Z. Roc Nation. Roc-a-wear. Нацията на Roc....фелер Grin

Очаквайте новата мода. Колекция пролет-лято 2010 - с лика на Мао, Сталин и Хитлер Grin

Поздрав за масите
« Последна редакция: януари 25, 2010, 12:07:13 от sasho90 » Активен

Keep 'em occupied!
Max
Гост
« Отговор #445 -: януари 25, 2010, 12:35:07 »

Какво означава жеста с който се поздравяват хитлеристите?
Активен
sasho90
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

« Отговор #446 -: януари 25, 2010, 12:49:33 »

Било стар римски обичай. Има го изобразено в картината на Джак-Луи Давид - "Клетвата на Хораций"
Активен

Keep 'em occupied!
P.E.A.C.E.
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 086

« Отговор #447 -: януари 25, 2010, 12:50:31 »

Какво означава жеста с който се поздравяват хитлеристите?
До колкото знам е за предпазване от енергийна "намеса". Забравих къде го бях гледал.
Активен

Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #448 -: януари 25, 2010, 01:07:08 »

Поздрав към Хитлер е. Сигурно си има по-древно значение, но не съм го срещал.

До колкото знам е за предпазване от енергийна "намеса". Забравих къде го бях гледал.

Във всеки случай не бих разчитал на това, не обичам да правя прибързани заключения, когато нямам информация, но това ми се струва абсурдно и необосновано.
Особено ако е правено с лява ръка.
Активен

Планина на една
мъгла разстояние.
Да се върна ли?

Одзава, 1956 г.
Unlock_the_Light
Начинаещ потребител
*
Активен Активен

Публикации: 147

Veritas Vos Liberabit!

« Отговор #449 -: януари 25, 2010, 01:28:36 »

Първоначално възприет от Мусолини , след което и от Хитлер този жест има двe разновидности.

Първият, например, по време на парад Хитлер отправя поздрав(отдава чест) с изправена ръка.(giving salute)

Втория ,когато приема поздрав, т.е.когато му отдават чест (receiving salute)

* отдава.jpg (79.64 KB, 597x400 - видяно 186 пъти.)

* приема.jpg (121.46 KB, 297x456 - видяно 186 пъти.)
« Последна редакция: януари 25, 2010, 01:33:12 от Unlock_the_Light » Активен

"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия"
-Томас Пейн
Страници: 1 ... 27 28 29 [30] 31 32 33 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Космос и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Music Mind Control

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Българка плаши с бомба US самолет - вероятен MIND CONTROL!!! « 1 2 »
Български конспирации
Alien 15 2168 Последна<br />публикация януари 16, 2006, 12:46:58
от asdfghjkl
13-Cubed CASE STUDIES IN MIND-CONTROL & PROGRAMMING By Stewart A. Swerdlow
Книги
Fiery 14 2270 Последна<br />публикация май 13, 2008, 01:52:05
от Fiery