Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 704 Публикации в 5 371 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 ... 24 25 26 [27] 28 29 30 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Music Mind Control  (Прочетена 86533 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
sidewinder
Старши потребител
Активен Активен

Публикации: 1 440

« Отговор #390 -: септември 22, 2009, 20:36:09 »

NO COMMENT
Активен

P.E.A.C.E.
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 505

« Отговор #391 -: септември 26, 2009, 13:57:16 »

Eminem - Demon Inside http://www.youtube.com/watch?v=PGBAKcCeke0
Дайте отстрани на more info, има текста на песента.
Аз до голяма степен мился, че това което пее наистина го е изпитал.
« Последна редакция: септември 26, 2009, 13:58:06 от P.E.A.C.E. » Активен
HauBeH
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9

« Отговор #392 -: октомври 05, 2009, 01:18:34 »

Здравейте.

Аз лично когато си пусна музика, много внимателно подбирам какво пускам.Гледам да разбирам за какво се пее, и да има поне малко смисъл в цялата история.Чалгата е плоска и абсолютно еднаква.Във всяка песен се пее за нещото което те наричат любов, пари, коли, жени и се обръща всичко в материално.На 15 години съм и сигорно затова нямам много приятели, деля се от стадото.Повечето слушат чалгата не защото им харесва, а за да са в "секса".Защото иначе остават задръстени и тем подобни.Вечер излезнеш ли на оживено място, спокойно може, да се види влиянието на чалгата.Интелектоалното им развитие спира.Гледат клиповете, слушат какво се пее и просто доблират.Не се интересуват от това какво става по света, просто спират.

(Искам да се извиня ако имам правописни грешки, слабост са ми  blush не се гордея с това. )
Активен
Гален
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 691

« Отговор #393 -: октомври 05, 2009, 12:13:15 »

А аз в момента и в по-голяма част от времето слушам природни звуци.
На тези които им харесва, бих препоръчал да си дръпнат такава музика от замунда.

"Природни звуци и релакс. музика"
http://www.zamunda.net/details.php?id=28875&hit=1

Не разбирам какво ми пее птичето или какво ми шепне реката, но едва ли има Music Mind Control. Grin
Активен

merulious
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 549

« Отговор #394 -: октомври 05, 2009, 12:19:30 »

Мда, това е много релаксиращо, даже има и генератори на природни звуци, като можеш сам да си правиш комбинации  Cool
« Последна редакция: октомври 05, 2009, 12:23:42 от merulious » Активен

...water can flow, and water can crash...
Sasho
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 90

« Отговор #395 -: октомври 05, 2009, 15:54:41 »

Най- хубаво е да си имаш птица. Всяка сутрин ми пее канарчето, имам чувството, че иска да ми дава цялата си енергия, че щом големи синигери идват на терасата да го слушат... Smiley
... жалко, че едното ми почина!
Активен
Спорт-Здраве4
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 249

« Отговор #396 -: октомври 05, 2009, 20:28:05 »

Не разбирам какво ми пее птичето или какво ми шепне реката, но едва ли има Music Mind Control. Grin

Не искам да развалям утопията, но носещата вълна може да е всякаква, и всякакъв звук може да пренася програма Smiley

Но идеята е супер, трябваше да се сетя, че все има някой, който е записал природни звуци.Трябва да се дръпне Smiley
Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #397 -: октомври 05, 2009, 22:36:15 »

И аз съветвам да се внимава с природните звуци, особено от нюейдж вълната, които имат някаква мелодия освен звуците. Чистите звуци са по-добро.

Точно тези от серията "Solitude" не ги препоръвам. Говоря защото преди 3 години слушах само такава музика (имам тонове) и имам впечатления.
Активен

Гален
Напредващ
Неактивен Неактивен

« Отговор #398 -: октомври 06, 2009, 13:49:09 »

Точно тези от серията "Solitude" не ги препоръвам.

H., би ли изложил малко по-обширно впечатленията си?

Аз нищо не мога да уловя в тези албуми, където има само природни натурални звуци, без да са примесени с мелодии. Даже на моменти имам чувството, че някои са записвани на моята къща в Балкана до реката. Smiley  Покриват се направо едно към едно. Птичата и щурчова песен, ромона на реката и т.н.
Ти си....  Smiley
Активен

Спорт-Здраве4
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 249

« Отговор #399 -: октомври 06, 2009, 14:04:49 »

Нормално, това не се хваща с ушите, защото не е в звуковата граница, която можеш да различиш.

Трябва да го доловиш с внимателно концентриране в усещанията, които музиката предизвиква в теб.Да удетиш натоварва ли те или не и по какъв начин - така ще разбереш какво е записано, а не с ушите.

И там е работата - най-доброто замаскиране се получава, когато носещата вълна мине през филтрите на съзнанието(това е другата причина да се нарича "носеща") - да чуеш нещо познато, нещо, което ти се харесва и би приел.

Трябва да се абстрахираш от качествата на носещата вълна и да чуеш музиката безпристрастно, независимо дали е поточе или каквото и да е.
« Последна редакция: октомври 06, 2009, 14:06:15 от Спорт-Здраве4 » Активен
H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #400 -: октомври 06, 2009, 14:37:19 »

Точно тези от серията "Solitude" не ги препоръвам.

H., би ли изложил малко по-обширно впечатленията си?

Аз нищо не мога да уловя в тези албуми, където има само природни натурални звуци, без да са примесени с мелодии. Даже на моменти имам чувството, че някои са записвани на моята къща в Балкана до реката. Smiley  Покриват се направо едно към едно. Птичата и щурчова песен, ромона на реката и т.н.
Ти си....  Smiley

За тези, които са САМО с природните звуци, казах че са сравнително ок. Има едни от България, аз само тях си слушам. Имам и едни гръмотевици и дъжд, много са дарк и понякога ги слушам като съм в такова настроение Smiley

Но другите с мелодия отдолу винаги са ме дразнили изключително много просто като цяло, което за мен е сигурен белег че има нещо вкарано. Защо има мелодия след като само истинските звуци са напълно достатъчни?
Активен

Гален
Напредващ
Неактивен Неактивен

« Отговор #401 -: октомври 06, 2009, 15:01:45 »

За тези, които са САМО с природните звуци, казах че са сравнително ок.

Аха. И аз така те разбрах в предното ти мнение, но ме пообърка това твое:"Точно тези от серията "Solitude" не ги препоръчвам.", защото те/"Solitude"/ са чистак от мелодии. Поне аз не съм срещал наслоени с такива...

Цитат
Има едни от България, аз само тях си слушам.

И аз ги имам. Добри са.
Даже започвам да се смея на глас на една от тях. Онази, където е с жужащите "гадинки", чановете на стадо добитък и яката псувня на чобанина. Grin
Активен

H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #402 -: октомври 06, 2009, 15:17:01 »

Хаха да с псувнята е много автентично Tongue

Сериозно ли говориш бре? Аз каквото имам на Solitude е все с мелодии?
Активен

Гален
Напредващ
Неактивен Неактивен

« Отговор #403 -: октомври 06, 2009, 15:27:36 »

Да, абсолютно сериозно.
Поне в линка който дадох по-горе и съм си дръпнал, а именно:
http://www.zamunda.net/details.php?id=28875&hit=1
"Solitude" са чисти. Твоите може да са някакви други...
Активен

H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

In Lies We Trust...

« Отговор #404 -: октомври 06, 2009, 15:30:22 »

Хм, аз мислех че всичко на Dan Gibson е от този род с мелодиите, а то се оказа, че не е така.
Това за което предупреждавах може да се открие в линка който Гален даде от zamunda. Папката се казва "melodii, primeseni sys zvutsi".
Тези са вредните. Другите стават, но препоръчвам винаги да се кара на усещане. Ако ви става неприятно - спирайте без да се замисляте че проблема може да е у вас. В 99% от случаите не е у вас.
« Последна редакция: октомври 06, 2009, 17:18:24 от H. » Активен

Страници: 1 ... 24 25 26 [27] 28 29 30 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Music Mind Control

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Mind control в действие: 450 овце се самоубиха в Турция
Новини и общи дискусии
Peacekeeper 2 1311 Последна<br />публикация май 21, 2010, 22:13:18
от sasho90
Mind Control Demonstrations - Video
Контрол над Съзнанието
Peacekeeper 3 1558 Последна<br />публикация юли 10, 2009, 21:30:00
от Peacekeeper