Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 701 Публикации в 5 371 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Music Mind Control  (Прочетена 86529 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mirage
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 97

Im omnia paratus

« Отговор #30 -: септември 07, 2005, 13:57:04 »

Едва ли всички групи използват скрити внушения но е факт че се използват ,има доказателства много.Самото им използване е нарушение на правата ти тъй като ти влияе аз незнам как някой не се е опитал в щатите да заведе дело.
Активен
Joro Velev
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 539

Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer

« Отговор #31 -: септември 07, 2005, 15:38:16 »

Умишлените тъмни послания в музиката са мното по-малко от неумишлените.
Просто е в сила един принцип, при предаването на инфо от вътрешната  душевна "атмосфера" навън, ако човек е двуличен, но не си го признава, то това се разкрива по заобиколни пътища. Конкретен пример е реверсивното прослушване на реч (не е само в музиката). За съзнанието има праволинейно протичане на времето, но за под... или по-точно свръхсъзнанието нещата не са така. Който се е измъквал от тялото си знае от опит това.
И едно интересно инфо: Знаене ли защо музикантите са против кампресираната(МР3 и др.) музика?
Те сами дават отговора: "Защото при компресията се премахват "нечуваемите" психоакуснични звуци."
Защо, питам аз, им са щом са нечуваеми?
Ами как без тях ще въздействат на онези които ги пренебрегват.
Логика.
Активен

И С Т И Н А Т А
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”
Cenestelle
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 613

stargazer

« Отговор #32 -: септември 08, 2005, 09:29:20 »

офф топик ама това с излизането от собственото тяло иска доста подготовка и условия, аз веднъж бях намислила да опитам но доста се изплаших и повече не съм пробвала, все пак трябва предварително трениране, а засега нямам време и възможност - така че сорри но макар че разбирам за какво говориш не мога да потвърдя от опит:)
за мп3-тата май досега някой твърдеше че точно в тях се намират 'обърнатите' послания, но наистина други неща се губят, включително влиянието на биополето на автора и други
и все пак, както каза
Умишлените тъмни послания в музиката са мното по-малко от неумишлените.

за двуличието аз имам собствено мнение, защото мен са ме обвинявали в такова, даже и да не е било така и не са забелязвали че съм неискренна когато съм била, и то доста чувствителни хора, така че не можеш да си сигурен, но в общия случай си прав
Активен

sing what you can't say,
forget what you can't play,
hasten to drown into beautiful eyes....
Jean-Luc Picard
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 351

Starfleet Captain

« Отговор #33 -: септември 08, 2005, 11:09:52 »

Последно сега, MP3-ките лоши ли са или не. Че почнах да се обърквам.  Grin
А ако се записва само WAV, без да се компресира, биополето включва ли се?
Активен
Cenestelle
Напредващ
Неактивен Неактивен

stargazer

« Отговор #34 -: септември 08, 2005, 11:28:54 »

Smiley) въпрос на място .. виж, пробвай да запишеш свое много емоционално творение и после го компресирай, после сравни дали wav-а възпроизвежда по-добре вътрешното ти състояние и излъчване, пък може и на нас да дадеш да чуем и да сравним - макар че, имайки предвид естеството на експеримента и средствата, ще е трудно да сме безпристрастни - освен ако не се направи на живо без да се споменава кое какъв формат е или... май измислих - слагаш и двете в списъка на winamp и пускаш на shuffle без да гледаш, обаче трябва някой да запише кое е било 'запис 1' и 'запис 2'Smiley) сега чакаме файлчетата,...
така от личен опит а не чужди статии ще решим дали мп3-ките са вредни или не... макар че отсега мога да кажа че нищо не е вредно ако внимаваш да не ти влияе прекалено силно и знаеш какво приемаш и какво не
Активен

sing what you can't say,
Joro Velev
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 539

Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer

« Отговор #35 -: септември 09, 2005, 20:54:50 »

1. Без загуби е на концерт.
2. Следва го аналоговия запис на качествен високоскоростен многопистов магнетофон.
3. После е WAV с различните му честоти на дискретизация.
4. CD стандарта е с 41 100.
5. После май беше ogg формата, WMA, MP3.... с различните им варианти.
Така са подредени според нарастването на загубите в психоакустичния диапазон.

Активен

И С Т И Н А Т А
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”
Jean-Luc Picard
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Starfleet Captain

« Отговор #36 -: септември 10, 2005, 09:56:55 »

1. Без загуби е на концерт.
2. Следва го аналоговия запис на качествен високоскоростен многопистов магнетофон.
3. После е WAV с различните му честоти на дискретизация.
4. CD стандарта е с 41 100.
5. После май беше ogg формата, WMA, MP3.... с различните им варианти.
Така са подредени според нарастването на загубите в психоакустичния диапазон.

Въпросът ми беше по-скоро иронично-риторичен.
Активен
Cenestelle
Напредващ
Неактивен Неактивен

stargazer

« Отговор #37 -: септември 10, 2005, 14:00:31 »

ние общо взето се досетихме, но за всеки случай, пък и за информация;)
Активен

sing what you can't say,
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« Отговор #38 -: септември 11, 2005, 10:38:27 »

Днес се заиграх с една песничка набедена за летен хит  - Mash - Be My Girl   и се оказа че се чуват интересни неща  върната на обратно като:
And I need this ! Yeee You Know what ! След това следва нещо което не мога да определя точно и веднага след това ясно се чува OBEEEY с доста гадна интонация !
Точно щях да го прикача файла да го чуете когато забелязах че се подържа MPG например но не и mp3 ili wav формат и за момента не виждам как  да го сложа.
Активен

H.
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 8 771

In Lies We Trust...

« Отговор #39 -: септември 11, 2005, 13:33:51 »

Alien, 10х, че ни уведомяваш за тези неща Wink Въпреки че не знам коя е тая песен Tongue

И аз исках да закача много неща, ама... Не знам, май не може да се направи, то си е от форматите, които поддържа форума.
Активен

Атила
Гост
« Отговор #40 -: септември 11, 2005, 14:00:31 »

аз пък слушам много траш метъл (отверем на време и блек и готик) и там не си дават зор с ревърс - направи си пеят за сатанизъм, секс и квото ви скимне още.

по принцип голяма част от съвременната музика - чалга, поп, рок, метъл, рап и тн. са промивка на мозъка и целта им е да отвлекът вниманието на хората и да ги тласнат към разврат и консумация.

ниските тонове особенно в областа на утра ниските чистоти които не се чуват а само се усещат са супер вредни.
Хубава музика = виски тонове

поздрави от Атила, бич божи
Активен
Cenestelle
Напредващ
Неактивен Неактивен

stargazer

« Отговор #41 -: септември 11, 2005, 16:03:52 »

Alien, имаш ли Yahoo mail? към него има около 25мб в www.geocities.com, там можеш да вдигаш файлове и после да пускаш линк, ако нямаш си направи Yahoo ID и действай... ех нямам време за ReverseSpeech, жалко, един куп песни искам да преслушам, май трябва да го сложа в списъка Top Priority:)))
Активен

sing what you can't say,
Gil-Galadh
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 002

V to the A to the D-E-R

« Отговор #42 -: септември 11, 2005, 21:21:35 »

Между другото това открито пеене за секс,смърт сатанизъм и т.н. смятам,че създава един вид резистентност срещу същите тези неща когато са включени като скрити опослания...
Активен

-Какво е дзен?
-Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.com
chigot.blogspot.com
Cenestelle
Напредващ
Неактивен Неактивен

stargazer

« Отговор #43 -: септември 12, 2005, 08:47:56 »

то имаше една теория че понеже за същите неща ни натякват отвсякъде - телевизия, кино, музика, реклама и пр., хората имат наистина известна резистентност и почти не ги забелязват или поне не се влияят, но там не ставаше дума за 'кодирани' послания, макар че те не винаги са в прав текст така и така - общо взето да, трябва нещо което да заглуши фона към който сме свикнали и имаме известен 'имунитет' за да ни въздейства... но и това не е трудно, просто измисляш нещо малко по-различно и необичайно, ако искат могат и мисля че го правят - 'шоу-бизнесът' се 'развива'
Активен

sing what you can't say,
Jean-Luc Picard
Редовен потребител
**
Неактивен Неактивен

Starfleet Captain

« Отговор #44 -: септември 15, 2005, 03:16:37 »

Между другото това открито пеене за секс,смърт сатанизъм и т.н. смятам,че създава един вид резистентност срещу същите тези неща когато са включени като скрити опослания...

Хахаха - значи викаш като се пее открито за секс и насилие няма страшно. Важното е да същото да не присъства в ривърс-версията. Упоритостта, с която сам се опитваш да се успокоиш, е трогателна. Ако не ми се спеше толкова, щях със сигурност да падна под масата от смях ...  Grin
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Music Mind Control

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Mind control в действие: 450 овце се самоубиха в Турция
Новини и общи дискусии
Peacekeeper 2 1311 Последна<br />публикация май 21, 2010, 22:13:18
от sasho90
Mind Control Demonstrations - Video
Контрол над Съзнанието
Peacekeeper 3 1558 Последна<br />публикация юли 10, 2009, 21:30:00
от Peacekeeper