Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 727 Публикации в 5 371 Теми- от 4 957 Потребители - Последен потребител: simeon4o
Страници: 1 ... 79 80 81 [82]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 137263 пъти)
0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
tazmdg
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12

« Отговор #1215 -: януари 31, 2012, 02:41:18 »

Как беше...На края,ти не си ЦАР,ти си БОГ!!!  diablo (Из вица за Магарето и Лъва...,класика) Няма над- и под-... Манипулацията е на мода,fuckT...,както е факт,че май станахме наистина много на тази топка,наречена Земя и планът си следва...Прекалена материализация,с цел манипулация!Кой знае,ама знам че сънищата се научих сам да си манипулирам!Все е напредък,лека нощ и как беше,нека Силата да е с нас...  hi
« Последна редакция: януари 31, 2012, 03:24:05 от tazmdg » Активен

"-Според Пътеводителя има чалъм в летенето-обясни Форд,-или по-скоро се изисква умение.Умението се състои в това,да се хвърлиш на земята и да я пропуснеш."
x_name41
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 41

« Отговор #1216 -: февруари 02, 2012, 21:11:33 »

http://30dumi.eu/2012/01/v-angliya-ot-nebeto-padnaha-zheleobrazni-topcheta-video/, http://www.youtube.com/watch?v=4ucETzUJ8_w. Секретни военни експерименти с цел редуциране на населението на Земята или геноцид върху човечеството и дезинформация от страна на медиите и институциите по този проблем.
Активен
bojinkata
Редовен потребител
**
Активен Активен

Публикации: 479

« Отговор #1217 -: февруари 02, 2012, 22:22:07 »

И в този филм става въпрос за тези бели "влакна", които се лепят по колите и по земята, и които АЗС на САЩ отказва да изследва: Aerosol Crimes ( aka Chemtrails ).avi
А това е линка към торента в Арената:http://arenabg.com/details.php?id=7557f00287f35fa2716576737c98f682cadaadf7. 
В него е обяснено кой, защо и какви цели са постигнати на този етап от авторите на проекта Chemtrails. Който се интересува нека го гледа.
Активен
tazmdg
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #1218 -: февруари 03, 2012, 20:07:29 »

Светът е оцелял,защото се е смял!  Grin Визирам небивалиците разпространявани из интернет пространството,особено новинарските сайтове...  diablo "В нета обсъждат нова мистерия: Гладки сини топчета в задния двор на британец"... А именно: "Поне един интернет потребител задава и въпроса... какви ли са изпражненията на ангелите. Скоро ще станат известни резултатите от химическия анализ" ... http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4529331 Направо нямам думи!!!  Shocked
Активен

"-Според Пътеводителя има чалъм в летенето-обясни Форд,-или по-скоро се изисква умение.Умението се състои в това,да се хвърлиш на земята и да я пропуснеш."
tazmdg
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #1219 -: Вчера в 11:56:16 »

bojinkata ,голям поклон за линка към арена,за всички събрани филми там!  hi Намерих пропуски,които запълних...Ето как се допълваме един-друг,голямо благодарско!  drinks
Активен

FoL
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

« Отговор #1220 -: Вчера в 13:34:37 »

Преди месец някъде трябваше да си направя някакви профилактични тестове за работа и един от тях беше да оринирам върху някаква хартийка,попитах сестрата/лекарката или каквато беше,за какво е това и тя ми каза : проверяваме нивата на захар и алуминий ...хахахахах алуминий......смешна система и смешен свят
Активен
bojinkata
Редовен потребител
**
Активен Активен

« Отговор #1221 -: Вчера в 13:59:41 »

FoL, това което си написал, ако нещо не бъркаш, е много важно. Значи господарите вече се интересуват как организмите на членовете от стадото се насищат с металите, които се сипят от небето. Нямам думи. Лаборантите и лекарите едва ли се сещат за какво става въпрос. Просто са получили указания от МЗ и го изпълняват. И какви бяха резултатите при теб? Не си довършил мисълта си.
tazmdg, нали за туй сме се събрали лудите тук! hiУспехи.
« Последна редакция: Вчера в 14:01:43 от bojinkata » Активен
FoL
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #1222 -: Вчера в 14:13:09 »

Ми при мен нямаше проблеми,но аз от доста време съм вегетарянец,близо година а и от както съм си в България(където се сипе много повече в небето) всеки денпия фрешове от целина,цвекло,ряпа,зеле,лимон и веднъж седмично фреш от джинджифил. Като цяло суровоядството и употреба на различниплодови и зеленчукови фрешове пречистват тежките метали.ленено семе и олио е също много полезно.
Активен
bojinkata
Редовен потребител
**
Активен Активен

« Отговор #1223 -: Вчера в 18:24:49 »

FoL, според една американска лекарка от горепосочения филм, алуминия се отделя чрез косата при определени условия на хранене. По принцип се натрупвал в мозъка и предизвиквал болестта Алцхаймер- това го сочат и други източници. При твоя начин на хранене очевидно се чистиш добре. Тази лекарка каза, че ако се изследва косата на човек погълнал АL, но спазвал диета, той ще се е натрупал там, т.е. излязъл е от кръвообращението и организма. Може би и в урината ще има следи, не съм специалист.
Активен
marmozana
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 52

« Отговор #1224 -: Вчера в 19:00:16 »

Преди месец някъде трябваше да си направя някакви профилактични тестове за работа и един от тях беше да оринирам върху някаква хартийка,попитах сестрата/лекарката или каквато беше,за какво е това и тя ми каза : проверяваме нивата на захар и алуминий ...хахахахах алуминий......смешна система и смешен свят
А сигурен ли си, че не е казала албумин. С припикаване на хартийка, надали може да се открие алуминий.

Едно бързо търсене в гугъл изплю това:

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА УРОКОЛОР 7

Бързи тест ленти за урина със седем показателя:

- глюкоза;

- кетони;

- белтък;(албумин)

- рН;

- кръв;

- билирубин;

- уробилиноген.

100 бр./оп.
« Последна редакция: Вчера в 19:03:08 от marmozana » Активен
drakkar
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46

« Отговор #1225 -: Вчера в 20:18:03 »

Точно албумин е. Алуминия се открива с доста по-сложни изследвания на кръвта.

А какво мислите за това http://vbox7.com/play:b545f951&al=2&vid=6683408 
Активен
sidewinder
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 441

« Отговор #1226 -: Вчера в 20:42:52 »

Точно албумин е. Алуминия се открива с доста по-сложни изследвания на кръвта.

А какво мислите за това http://vbox7.com/play:b545f951&al=2&vid=6683408 

Издигащ се топъл въздух в комбинация с температурна инверсия и въртеливо движение.
« Последна редакция: Вчера в 20:44:10 от sidewinder » Активен

FoL
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #1227 -: Вчера в 21:37:11 »

Напъллно съм сигорен какво каза,преди това бях и на тест за слуха так,че спокойноне се бъркам,а и иначе не би ми направило впечатление..Няма да обеждавам никой,просто споделих.
Божинката благодаря за инфоро,но май съм го гледал и аз Smiley
Активен
sidewinder
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 441

« Отговор #1228 -: Вчера в 22:06:38 »

Наличие на алуминий може да се установи най-бързо и лесно чрез елементен анализ с атомно-емисионна спектроскопия. Проби, които струват стотици левове. Как я мислиш тая работа с напикаване на една хартийка да ти открият алуминий.
« Последна редакция: Вчера в 22:09:40 от sidewinder » Активен

Страници: 1 ... 79 80 81 [82]   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Chemtrails & HAARP

Отиди на: