Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 701 Публикации в 5 371 Теми- от 4 954 Потребители - Последен потребител: gri6ko
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Свободната енергия и генератори  (Прочетена 98947 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Eon
Гост
« Отговор #30 -: януари 31, 2006, 09:08:22 »

Голете корпорации като GE, Mobil, Exxon ect.
отдавана са сложили ръка върху тази бъдеща пазарна ниша.
Безплатна и екологична енергия.
Така че всякякви опити по тази тема ще бъдат задушени още в техния зародиш.
Активен
viryska
Гост
« Отговор #31 -: януари 31, 2006, 15:01:42 »

Не съм специалист по токове,да кажа че нищо не разбирам даже.Ще покажа на приятел да прочетеза да ми обясни по-добре.Малко ми е странно,че изобретателят се държи в анонимност и не съм сигурна в законноста на
използване на изобретението.Доколкото схванах,уредът се поставя в мрежата,някъде между електромера и потребителя на ел.ток,а това е незаконно.Ако не е така и не съм разбрала,разяснете ми,който разбира.
Активен
Mirotvorec
Global Moderator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 3 711

Азъ, от Народа на Еднорога

« Отговор #32 -: януари 31, 2006, 16:03:15 »

Лично аз няма да имам никакви скрупули да си сложа едно такова уредче, стига да мога да си го купя.
Дали е законно? Колкото е законна цената на тока.
Активен

Не мисли като човек!-Крион
Joro Velev
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 539

Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer

« Отговор #33 -: януари 31, 2006, 19:52:15 »

Цитат
ЕКСПЕРИМЕНТАЛНАТА РАБОТА ПО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО НА ЕНЕРГО-ПРЕОБРАЗОВАТЕЛА ПРОДЪЛЖАВА КАТО В ОТДЕЛНИ СЛУЧАИ Е ПОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ НАД 300% ПРИ КОЕТО ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ОБРАЗЦИ СА ВКЛЮЧВАНИ В АВТОНОМЕН РЕЖИМ НА РАБОТА ИЗЦЕЛО ЗАХРАНВАЩИ СЕ И ПОДДЪРЖАЩИ СЕ С ЕНЕРГИЯ ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА(ВАКУУМА) И ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТДАВАЩИ ЕНЕРГИЯ СПОРЕД НЕОБХОДИМОСТА.
Ако подчертаното е верно....то ел.мрежата се ползва само за стартер.
Активен

И С Т И Н А Т А
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”
преминаващ
Гост
« Отговор #34 -: февруари 01, 2006, 10:09:03 »

Я някой да внесе яснота за "ефективност над 300%".
300 от 1000 ли? Grin
Щото ако е от 100 - значи има успешни опити, без да са правени самите опити... Huh
Активен
firma
Гост
« Отговор #35 -: февруари 01, 2006, 17:31:01 »

Изобретението работи ще започнем да го  използваме някъде около 2020 г.
А тези приемни антени- за електричество от атмосферата,не ги пускат на пазара.
Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

Публикации: 6 725

WATCHER

« Отговор #36 -: февруари 03, 2006, 08:49:47 »

2/2/2006 11:36

Президентът Джордж Буш обяви, че в рамките на шест години ще е възможно да бъдат използвани алтернативни източници на енергия, които да се конкурират с петрола. По думите му учените са близо до разработването на технология за производство на етанол от трева.

Тя ще позволи на САЩ да намалят своята зависимост от петрола на Близкия Изток, отбеляза Буш по време на речта си в Нешвил. Президентът ще направи обиколка в страната, за да разпространи посланието, информира Би Би Си.

"Изведнъж ние може да сме в енергийния бизнес и да произвеждаме енергия в именията си. Това е на път да се случи съвсем скоро", отбеляза американският държавен глава. "Ако продължим с изследванията след шест години ще имаме конкурентна на петрола енергия", категоричен бе Буш.
.

Информацията е на News.bg
« Последна редакция: февруари 22, 2007, 10:15:48 от Eon » Активен

Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #37 -: февруари 03, 2006, 08:51:04 »

Тва е много интересно! Дали пак се води някаква задкулисна игра или пък Буш са го сменили с някой по-добър двойник  Tongue
Активен

Атила
Напредващ
Неактивен Неактивен

Публикации: 906

Атила - бич божи

« Отговор #38 -: февруари 03, 2006, 11:25:45 »

... а дано ги треснат хамериканците ... тогава ракия от лайна ша правят .. мамка им гнусна
Активен

I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'll kill you for nothing !
coroviev
Гост
« Отговор #39 -: февруари 03, 2006, 18:08:20 »

Цитат
алтернативни източници на енергия

Цитат
технология за производство на етанол от трева.

Горивото на ракетите фау2 е на етанолова основа.Нищо ново под слънцето.
« Последна редакция: февруари 03, 2006, 21:58:54 от Horus » Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #40 -: февруари 03, 2006, 18:32:24 »

Естествено - само че тези технологии трябваше преди 40 години поне да ги въведат масово и тогава нямаше да имаме толкова голяма замърсеност от този бензин. А и това решение е много по-добро от бензиновото за околната среда обаче според мен колите трябва да се движат с електричество и да зареждат от контакта - при това с ток направен от "генераторите за безплатна енергия".
Активен

coroviev
Гост
« Отговор #41 -: февруари 03, 2006, 18:41:50 »

Ех,пари,пари и печалби от нефт!За тока и колите недей така, че и без това плащаме повече от колкото струва.Ако и колите ги подкараме с ток,мани,мани.!Най-добре, да побързат с откриването на телепорта.
Активен
x-37
Гост
« Отговор #42 -: февруари 03, 2006, 21:57:13 »

обаче според мен колите трябва да се движат с електричество и да зареждат от контакта - при това с ток направен от "генераторите за безплатна енергия".

И това, можеби ще доведе до ОГРОМНИ безработици и глад сред хората  Wink
Активен
Alien
Administrator
Експерт
Неактивен Неактивен

WATCHER

« Отговор #43 -: февруари 03, 2006, 22:04:54 »

Може така да стане при положение че някой нарочно иска да има глад и мизаерия! Ако имам неограничен източник на електрическа енергия която да е напрактика безплатна - много лесно мога да осигуря храна и и стоки от първа необходимост защото тяхната себестойност много ще падне! Навсякъде ще може да има парници при положение че отоплението ще е без пари и прочие. Иначе е вярно че много хора които сега работят в нефтените компании ще загубят работата си.
Активен

x-37
Гост
« Отговор #44 -: февруари 04, 2006, 11:32:24 »

Остави ги фирмите, цели държави се изхранват от нефт, газ...
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииTехнологииТема: Свободната енергия и генератори

Отиди на: