Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно търсене

150 726 Публикации в 5 371 Теми- от 4 957 Потребители - Последен потребител: simeon4o
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подслушват ли ви GSM ?  (Прочетена 3876 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
sidewinder
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 441

« Отговор #30 -: февруари 02, 2012, 13:48:14 »

"Наредба 40" е кодовото наименование на законовата уредба, която така и не разбрах приеха ли я или не за следене на трафичните данни.
Активен

Black Adder
Administrator
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 376

« Отговор #31 -: февруари 02, 2012, 20:36:28 »

Момци и девойки, вместо да пишете простотии, отделете време да се ограмотите малко. Но не с писания от жълтите вестници.
Колкото до възбудилият тази дискусия Choco, ще му препоръчам да си провери приятелите, не телефона.
Активен

The road to hell is paved with good intentions.
Choco
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #32 -: февруари 03, 2012, 02:29:05 »

Не става дума за мой телефон, но имам подозрение, че даден човек бива подслушван. На този етап смятам за неподходящо да го информирам, докато не съм сигурен в правотата си. За съжаление видях че реално няма платформа за мобилни телефони която да не се поддържа от шпионски софтуер Sad http://spygsm.bg/produkti Минавам на телефон с корда...
Активен
sidewinder
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #33 -: февруари 03, 2012, 13:06:54 »

Не съм сигурен дали могат и дали подслушват мобилните телефони, но съм сигурен в едно - яки пържилки са.

http://www.youtube.com/watch?v=Dv3jorAhY5E

Устройството можете да закупите от тук:
http://www.technooptima.com/catalog/indikator-na-mikrovalnovi-izlachvaniya-br15-p-205.html?cPath=76_57
Активен

sasho90
Редовен потребител
**
Активен Активен

Публикации: 431

Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно

« Отговор #34 -: февруари 03, 2012, 13:54:49 »

Някой знае ли откъде може да се купи такова устройство за намаляване на микровълновото излъчване? Работещо, а не някаква мимикрия.
Активен

Keep 'em occupied!
sidewinder
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #35 -: февруари 03, 2012, 14:44:26 »

Някой знае ли откъде може да се купи такова устройство за намаляване на микровълновото излъчване? Работещо, а не някаква мимикрия.

Ето го решението: http://www.youtube.com/watch?v=s-oJnvCZrt4&feature=related

Как ще го приложиш в твоя случай, си остава твое решение.
Активен

sasho90
Редовен потребител
**
Активен Активен

Публикации: 431

Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно

« Отговор #36 -: февруари 03, 2012, 15:56:45 »

Не такова, имам предвид устройство, не мрежа за комари.  Grin
Активен

Keep 'em occupied!
sidewinder
Старши потребител
Неактивен Неактивен

« Отговор #37 -: февруари 03, 2012, 16:34:42 »

Не такова, имам предвид устройство, не мрежа за комари.  Grin

Днес измерих два телефона в режим на разговор по между им. Двата бяха от различно поколение. По-новия беше смартфон на HTC, а по-стария - обикновен Samsung. Самсунга имаше изтичане от 1.4mW/cm2, а HTC-то 0.34mW/cm2. Колкото повече стандарти и сертификати за безопастност има един модел, толкова е по-безопасен.

Според Международната комисия за защита от нейонизиращи излъчвания допустима норма е 5mW/cm2. Темата малко се изметна, но все пак е полезно да се знае.
Активен

Choco
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #38 -: февруари 04, 2012, 11:39:03 »

Това с екранирането според мен се отразява на покритието на мобилния телефони и здръжливостта на батерията, защотото силата на сигнала пада. Ако беше "безнаказан" бонус производителите щяха да слагат фолио в телефоните и да го ползват за реклама Smiley
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Наука и ТехнологииTехнологииТема: Подслушват ли ви GSM ?

Отиди на: