Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Експертно Търсене

123 706 Публикации в 4 794 Теми- от 3 290 Потребители - Последен потребител: cobraverde
Извънредни новини ! ! !
Вече може да ползвате новата екстра на форума - Online ЧАТ, стартира се от бутона по-горе.
Хайде, да Ви е честито и ... умната :)
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изгубено време през нощта  (Прочетена 2103 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Tangrata_
Старши потребител
Неактивен Неактивен

Публикации: 1 587

« Отговор #15 -: август 18, 2009, 12:27:28 »

Опитни часовникари са ми казвали, че самонавиващите часовници не са съвсем надеждни откъм точност.

Затова за 200-300 лв си взимаш един швейцарски кварцов, например Кандино или Тисот и ще си бетон.
Аз имам такъв от 5 години и е като нов. Отделно от това е точен до секундата. Батерия съм му сменял само веднъж.

Бтв, сложи си 2-3 часовника до леглото - механични, електронни, и каквито намериш и ако всички изостават заедно, тогава може и да мислим за някакви мистерии. Иначе ще да е от часовника.
Активен

Ако искаш да се запознаеш, да свалиш някое момиче, а не знаеш как:
http://lovestyle.org/forum/

Форум на българите в Канада:
http://www.bgcanada.com/

http://danovizam.blog.bg/drugi/2009/04/22/petyr-dynov-i-negovata-komasonska-deinost-v-bylgariia.325464
Важно!
invio
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

« Отговор #16 -: август 18, 2009, 07:46:57 »

Да, но не си падам по електронните часовници Smiley Засега се държи добре.
Активен
Mystic
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 166

« Отговор #17 -: август 18, 2009, 03:00:53 »

Страхът от тъмното, не е мистерия, а е научно обоснован. Има много изследвания в тази област, може да почетеш. Дори някъде нагоре имаше линк с кратка статия за това. И едното е на психична основа, другото не е. Не бъркай нещата.
Аз не съм съгласна с твърденията ти. Как би обяснил страх от тъмното при новородено, което при всяко изгасяне на осветлението, започва да плаче?
Активен
invio
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: август 21, 2009, 10:22:41 »

Мистерията предполагам, че е разбулена.
Тази сутрин докато гледах ТВ забелязах, че сакундарника не се движи и е изостанал с 10 мин. при положение, че го бях сверил преди половин час. Разклатих го леко както е на ръката ми и си тръгна.
Явно някой удар не му е понесъл. Smiley

Относно предния пост: С какво точно не си доволна спрямо мнението ми? Макар децата нямат психика и първични усещания?
Активен
Спорт-Здраве4
Старши потребител
Активен Активен

Публикации: 1 028

« Отговор #19 -: август 22, 2009, 01:31:33 »

Страхът от тъмното, не е мистерия, а е научно обоснован. Има много изследвания в тази област, може да почетеш. Дори някъде нагоре имаше линк с кратка статия за това. И едното е на психична основа, другото не е. Не бъркай нещата.
Аз не съм съгласна с твърденията ти. Как би обяснил страх от тъмното при новородено, което при всяко изгасяне на осветлението, започва да плаче?

Полевото съдържание(енергийното поле) на родителите прехвърля себе си върху полето на новороденото.Страхове(и прочие неща) на родителите се прехвърлят на новороденото преди всяко възпитание, на полево ниво.Естествено не е задължително да е точно страх от тъмното, друг страх на родителя може да изразява себе си чрез тъмното при новороденото.

И естествено, че е лъжа на "духовните групи", че децата са най-чистото нещо.Никой не влиза в тази реалност чист, просто заради имплементирането на полето на родителите върху полето на новороденото(както всяка клетка има същото поле като тялото, така и сперматозоидът и яйцеклетката носят двете полета на родителите, от това не може да се избяга).Така всеки е натоварен с програми още преди да е имал дори един непрограмиран миг в живота си.

И естествено, полевите постижения на родителите също се прехвърлят на новороденото.Детето на двама инеядни родители се ражда без програма за глад и е "родено инеядче" Smiley
« Последна редакция: август 22, 2009, 01:33:19 от Спорт-Здраве4 » Активен

When observing a sliced crystal, one cannot help but feel astonished at the wisdom of these gemstones. Indeed, it is precisely when one is amazed that the human soul may open itself in a completely new quality - because amazement is a gate to knowledge...
invio
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #20 -: август 22, 2009, 09:34:03 »

1. Какво е "инеяден"?
2. Какво е "полево съдържание"?
Активен
Спорт-Здраве4
Старши потребител
Активен Активен

Публикации: 1 028

« Отговор #21 -: август 22, 2009, 10:05:30 »

Човек, който живее без нуждата да се храни, запазвайки вксички физиологични процеси в пълно функциониране и без да изпитва глад.

Под полеви живот имам предвид онова, което се случва в полето на човек(енергийно-информационното поле, аури, квантови полета, финни тела и прочие).Полево съдържание за мен са мисълформите, мисловните модели, програмите, начините на мислене, блокирани/нормални емоции, схващанията - всичко, което е част от операционната система на съзнанието.
Активен

When observing a sliced crystal, one cannot help but feel astonished at the wisdom of these gemstones. Indeed, it is precisely when one is amazed that the human soul may open itself in a completely new quality - because amazement is a gate to knowledge...
Mystic
Начинаещ потребител
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 166

« Отговор #22 -: август 23, 2009, 12:03:39 »

Цитат на: invio
Относно предния пост: С какво точно не си доволна спрямо мнението ми? Макар децата нямат психика и първични усещания?
Цитирала съм те, с какво точно не съм съгласна. Спорт-Здраве4 обаче е отговорил много добре, затова е излишно да се изяснявам. На мен ми отне много време, докато се справя с този страх от тъмното, но пък успях.  Smiley
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
Форум за конспирации, уфология и мистика.Космос и ТехнологииКонтрол над СъзнаниетоТема: Изгубено време през нощта

Отиди на:  

Сходни теми
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Берлускони припада по време на реч
Новини
miamotobg 7 1061 Последна<br />публикация ноември 30, 2006, 12:37:20
от ultrafutur
Извънземните нямали време да ни открият « 1 2 »
FUN
Alien 15 1849 Последна<br />публикация февруари 15, 2007, 04:40:12
от Albinoni